icon

Covidové bolesti

19. mar 2022

Nemala som teplotu, som 7 deň chorá a strašne ma bolia svaly, kĺby, hrdlo už prestalo.Natriem si chlieb a som spotena, slabá.Bolelo Vás pri covide celé telo?Nechcela som si dávať veľa dní Paralen, Ibalgin, ale musím.Kazdy prst, klbik ma bolí:(jeden deň dobre, druhý ako 3 kroky späť.Kolko Vám to trvalo?

jjanulienka
19. mar 2022

Mna všetko bolelo len pri teplote keď odznela tak to bolo celkom ok ale trvalo to dva dni.. berieš isoprinosine?

autor
19. mar 2022

@jjanulienka nie, doktorka mi nič nedala iba vitamíny si mám dávať.Pocula, že nekaslem, nemám teplotu tak nič...ale ja pri každej viróze som ako zbitý pes len teraz to už je dlho a hnevá ma to, že nevládzem.Beriem imunoglukan a vitamíny, mineraly

jjanulienka
19. mar 2022

Ja som si ho nasadila hneď ako som zistila, že je syn pozitívny, možno preto som mala taký priebeh🤷🏽‍♀️
Aj sestra týždeň trpela a keď si ho nasadila bolo jej oveľa lepšie, keď sa ti to nebude zlepšovať popros lekárku nech ti predpise je to len na podporu imunity, nič hrozne 😉
Skore uzdravenie prajem 😉

majka1911
19. mar 2022

Ahoj
Presne tak to bolo aj u mňa.... mňa boleli hlavne strašné nohy a najmä v noci!!!
Mne bolesti celého tela vymyzli až potom,čo mi lekárka odporučila úplne vynechať vitamín D a predpísala mi Magnosolv.
Potom som už mala len klasické nachladenie...
Prajem skoré uzdravenie 🙂

nikha2809
19. mar 2022

@jjanulienka moja kamarátka sa presne takto cítila kým brala isoprinosine akonáhle ho vysadila bolo jej oveľa lepšie.Ale autorke by zas možno pomohol, ktovie.Ja som akurát pozitívna bolo mi takto len tri dni to som si dávala Paralen a Ibalgin a potom už dobre.Ale beriem ešte kopec vitamínov čo som si raz stiahla keď to kolovalo tu koľko čoho brať pri covide.

adulienka11111
19. mar 2022

Pri covide som mala tiez take kolisave stavy, ze den dobre a dalsi uplne K.O... a mala som take bolesti tela striedavo na roznych miestach.. no kamoska mala uplne bolesti celeho tela. Kazdy to ma asi inak.. ale ta slabost trvala este nejaky cas po prekonani. Asi je to individualne