Črevná viróza
mamičky potrebovala by som poradit ohladne sesternice.začala brat klostylbegit a akurat ma plodné dni,no ako naschval dostali črevnu vyrozu.nieje to až tak strasne pomilovat by sa dalo,len sa bojí či to nemože poskodit tehotenstvo.ide o to,že dlho sa snažia a teraz konecne co by aj mohlo byt maju vyrozu.ako dalej?ovulacia by podla testu mala byt dnes vecer zajtra..dakujem
Za prve "viroza", za druhe, ak ma chut a silu na sex, tak to nic vazne nebude a ak by aj otehotnela, tak nejaka crevna viroza urcite nezaskodi, inac mile od teba, ze prepieras ineho sukromie na nete
Takze,je to bud alebo?Nemoze sa stat,zeby sa nieco pokazilo a babo by sa nevyvijalo ok?
No asi aj tak nic z toho dnes nebude,kedze su uplne obaja unaveni a zniceni z tej vyrozy.Ale vdaka za rady.

podla mna sa nemoze nic stat, ja osobne som ho brala a viem, aka je to namahaho vybrat,aspon ja som mala s nim problemy. ked som otehotnela, tak som bola prechladnuta a vsetko v poriadku a hlavne je skoda zahodit moznost, ktora bude az za mesiac zase.
Babatko v brusku je spojene placentou a snurou az neskor s maminkou. cize podla mna, nech idu do toho🙂