icon

Cysta na vaječníku: Ako riešiť dlhodobý problém?

juliajanovka
12. aug 2026
frzeiovn
12. aug 2026

Mala som ju tam vyše roka, bola endometriózna, môj lekár si ju akože nevšimol, prešla som k inému a hneď operácia. Mala už 7 cm, ja bolesti, zrastená o vaječník, ktorý tiež musel ísť von. V máji som bola operovaná. Problémy s MS neskutočné...

anonym_bfaf37
12. aug 2026

Tak jedine operaciou. Ak nemas bolesti tak sledovanim. Nic ine ti nikto nebude vediet poradit nakolko cysta bud praskne a co nepraskne musi ist von. Zalexi aka je to cysta. Mne vyberali a opat narastla. Cize opat bude nutna operacia.

anonym_0a9dba
12. aug 2026
@frzeiovn

Mala som ju tam vyše roka, bola endometriózna, môj lekár si ju akože nevšimol, prešla som k inému a hneď operácia. Mala už 7 cm, ja bolesti, zrastená o vaječník, ktorý tiež musel ísť von. V máji som bola operovaná. Problémy s MS neskutočné...

@frzeiovn Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám cystu na vaječníku už 7 mesiacov. Raz je väčšia a raz menšia a teraz má 27 cm. Bola som na gynekológii v Košiciach už 4-krát. Bola som objednaná na vyšetrenie, ale nakoniec ma nezobrali. Keď tam bol doktor, všetko bolo v poriadku, ale keď tam nebol, sestričky ma nechceli vyšetriť. Teraz mám stále bolesti a už neviem, čo mám robiť. Prosím, mohli by ste ma vyšetriť alebo mi poradiť, kam mám ísť? Ďakujem.

utte
12. aug 2026
@anonym_0a9dba

@frzeiovn Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Mám cystu na vaječníku už 7 mesiacov. Raz je väčšia a raz menšia a teraz má 27 cm. Bola som na gynekológii v Košiciach už 4-krát. Bola som objednaná na vyšetrenie, ale nakoniec ma nezobrali. Keď tam bol doktor, všetko bolo v poriadku, ale keď tam nebol, sestričky ma nechceli vyšetriť. Teraz mám stále bolesti a už neviem, čo mám robiť. Prosím, mohli by ste ma vyšetriť alebo mi poradiť, kam mám ísť? Ďakujem.

@anonym_0a9dba 27 cm????

anonym_bfaf37
12. aug 2026

Sestricky vysetrit ? Odkefy sestricky vysetruju? Treba ist za svojim doktorom a on povie dalsi postup. A preco 4x objednana a nezobrali vas ?

frzeiovn
13. aug 2026
@anonym_0a9dba

@anonym_0a9dba
Ja som nie sestrička ani doktor, ale pacient. Nechápem trochu ako vás nemohli zobrať, veď normálne chodte ku svojmu gynekológovi, urobí sono a ďalší postup. Asi 27 cm nemôže mať...to čo je za postup? Ide aj o to aký druh cysty to je a ak vám spôsobuje už problémy tak to treba urgentne riešiť...

kiki68
13. aug 2026
@frzeiovn

@anonym_0a9dba
Ja som nie sestrička ani doktor, ale pacient. Nechápem trochu ako vás nemohli zobrať, veď normálne chodte ku svojmu gynekológovi, urobí sono a ďalší postup. Asi 27 cm nemôže mať...to čo je za postup? Ide aj o to aký druh cysty to je a ak vám spôsobuje už problémy tak to treba urgentne riešiť...

@frzeiovn moze mat 27cm, niektore su ako melon, niektore su ako taky velky baklazan. Zalezi ako su ulozene. Ale urcite to dat von.

juliajanovka
autor
13. aug 2026
@frzeiovn

@anonym_0a9dba

@frzeiovn Prosím, poraďte mi, čo mám robiť. 😔 Mám cystu na vaječníku a bojím sa, či nemám aj zápal. Ani jeden doktor alebo sestrička ma nechcú vôbec zobrať a už neviem, na koho sa mám obrátiť. 🥺

juliajanovka
autor
13. aug 2026
@kiki68

@frzeiovn moze mat 27cm, niektore su ako melon, niektore su ako taky velky baklazan. Zalezi ako su ulozene. Ale urcite to dat von.

@kiki68 Áno, pán doktor mi sľúbil, že mi pomôže, ale nakoniec z toho nič nebolo. 😔 Ešte stále nemám gynekológa. Sľúbil mi, že ma dá do poriadku, ale nič sa nestalo. Volala som po celých Košiciach a nikde ma nechcú zobrať. Už neviem, čo mám robiť. 🥺

kiki68
14. aug 2026
@juliajanovka

@kiki68 Áno, pán doktor mi sľúbil, že mi pomôže, ale nakoniec z toho nič nebolo. 😔 Ešte stále nemám gynekológa. Sľúbil mi, že ma dá do poriadku, ale nič sa nestalo. Volala som po celých Košiciach a nikde ma nechcú zobrať. Už neviem, čo mám robiť. 🥺

@juliajanovka mozno ist na nejaku privat gyn kliniku? Vela CAR uz robi tieto veci a je to v ramci laparky za jeden den hotove. Viem, ze v BA to uz bezne robia , v TN myslim tiez. Tiez by som sa obratila v BA na Dr Mikolasika a radsej isla tam, kde pomozu. Mozno by to vzali potom na OUSA v BA

juliajanovka
autor
16. aug 2026

Su nejake Tabletky na cystu