icon

Cysty na štítnej žľaze: Máte niekto skúsenosti?

Včera o 16:20

Mate niekto skusenosti? Mam z oboch stran male cysty, a taktiez autoimunitne ochorenie stitnej zlazy. Mam len 20 rokov a bojim sa co mi moze byt do buducna. Potrebujem realne skusenosti ako u vas toto ochorenie prebieha, co z toho moze byt nie len od lekara odborne

unicornlady
Včera o 16:24

Ahoj, ak si na facebooku, tu je skupina o štítnej žľaze, ktorá má 16 tisíc členov. Takže rád tam dostaneš viac.
https://www.facebook.com/groups/1948365782050174

Inak tiež som mala autoimunitné ochorenie, štítnu žľazu mám už vyoperovanú, cysty som nemala, iba uzol, nezhubný.

doriiis
Včera o 16:28

Mám zníženú funkciu štítnej žľazy. A mám iba jednu stranu. Druhú mám vyoperovanu kvôli strume. Mala som 26 rokov, keď sa to riesilo

simsalabim
Včera o 16:37

Mam autoimunitny zapal sz a 4 male cysty do 1cm. Uz vyse 30 rokov. Vsetko ok. Nejaku dobu som uzivala lieky, teraz uz dlhe roky som bez a sz funguje. Cysty sa dokonca pri poslednej kontrole velmi zmensili.

majamat
Včera o 18:35

cysty su casty nalez.keby ludi plosne vysetrili, nasli by ich mnohym, co odhaleni neboli a maju normlanu funkciu stitky.
cysty vacsinou nic do buducna neznamenaju a ak mas aj autoimunny proces, ten casto cysty sprevadzaju.

rozculena
Včera o 19:20

cystu mi našli náhodne,lekár povedal,že to má veľa ľudí a ani o tom nevedia.Niekoľko rokov som chodila na kontroly,potom mi povedal,že je to už také malé,že ma viac sledovať nebude,len 1x ročne si mám dať skontrolovať hormóny.