Cysty na štítnej žľaze: Máte niekto skúsenosti?
Mate niekto skusenosti? Mam z oboch stran male cysty, a taktiez autoimunitne ochorenie stitnej zlazy. Mam len 20 rokov a bojim sa co mi moze byt do buducna. Potrebujem realne skusenosti ako u vas toto ochorenie prebieha, co z toho moze byt nie len od lekara odborne
Mám zníženú funkciu štítnej žľazy. A mám iba jednu stranu. Druhú mám vyoperovanu kvôli strume. Mala som 26 rokov, keď sa to riesilo
Mam autoimunitny zapal sz a 4 male cysty do 1cm. Uz vyse 30 rokov. Vsetko ok. Nejaku dobu som uzivala lieky, teraz uz dlhe roky som bez a sz funguje. Cysty sa dokonca pri poslednej kontrole velmi zmensili.
cysty su casty nalez.keby ludi plosne vysetrili, nasli by ich mnohym, co odhaleni neboli a maju normlanu funkciu stitky.
cysty vacsinou nic do buducna neznamenaju a ak mas aj autoimunny proces, ten casto cysty sprevadzaju.
cystu mi našli náhodne,lekár povedal,že to má veľa ľudí a ani o tom nevedia.Niekoľko rokov som chodila na kontroly,potom mi povedal,že je to už také malé,že ma viac sledovať nebude,len 1x ročne si mám dať skontrolovať hormóny.

Ahoj, ak si na facebooku, tu je skupina o štítnej žľaze, ktorá má 16 tisíc členov. Takže rád tam dostaneš viac.
https://www.facebook.com/groups/1948365782050174
Inak tiež som mala autoimunitné ochorenie, štítnu žľazu mám už vyoperovanú, cysty som nemala, iba uzol, nezhubný.