Dcéru idú v BA operovať na škúlenie- čo nás čaká?
Ahojte mamičky, chcem sa opýtať,či ste niektoré absolvovali operáciu s dieťaťom v Bratislave. Moja dcéra,by mala ísť na operáciu a neviem čo nás čaká
@tamara321 ahoj, už som si prečítala,ale stále nie som stotožnená s tou operáciou. Na mojej to vôbec nieje vidieť,ani na fotkách,iba keď sa pozrie moc do prava. Tak neviem
@martuska24 ani mojej to nebolo vodiet len obcas a po operacii je to ovela horsie...ja som to videla hned ako jej odlepili ocko ze jej uteka dovnutra a oni ze sa to upravi...a veru ostalo jej to...ja aj trochu banujem ze som jej to dala operovat ale zase neviem ci by sa to bez operacie tiez nezhorsilo...s okuliarmi neskuli vobec...tak asponze to
@tamara321 ďakujem za info,tak teraz fakt neviem čo mám robiť.Dnes som tam volala a objednali nás na 15 .11.je to ešte ďaleko tak si to ešte poriadne premyslim
@martuska24 ahoj, my sme absolvovali 2x operáciu strabizmu s dcérkou tak sa kľudne pýtaj. Ja osobne som neolutovala, je to oveľa oveľa lepšie.
@1gabriela13 ahoj, no mne sa zdá že je to zbytočné, ale zase sa bojím aby nemala problémy v dospelosti

@martuska24 ahoj skus skupinu strabizmus...tam je toho viac ...my sme boli min rok s malou na kramaroch tak sa pytaj lludne