icon

Dlhodobé točenie hlavy bez diagnózy. Prosím o radu.

adrianaadka1
Včera o 16:29

Dobrý deň , potrebujem sa poradiť ohľadom stavu môjho partnera.
Priateľ mal pred dvomi rokmi zápal stredného ucha , bol v poriadku až jeden deň mu prišlo náhle zle začalo mu silno byť srdce taký attack čo nechcel ustúpiť , od toho dňa sa mu začala točiť hlava a trvá to dnes .
Všetky vyšetrenia sú v poriadku CT ,MRI, neurológ,EEG , EKG všetkým prešiel nič sa nezistilo .
Ale začal brať lieky na srdce od tej doby ako tento stav má nechodí von ,nejde do obchodu nikam , stále len doma . veľmi sa sleduje meria si tlak kontroluje pulz proste je to zle a neviem fakt že či toto niekto má alebo mal .
Posledné týždne sa to zhoršilo už ani jesť nemôže lebo zvracia . V Uchu sa mu robia mazové zátky na ORL ho neviem dostať keďže má strach niekam ísť stále hovorí že odpadne že sa mu niečo zle stane a také veci proste veľkú rolu podľa mňa tam hrá aj psychika, potrebujem radu alebo pomoc lebo fakt neviem ako ďalej.

Ďakujem za každú odpoveď

Strana
z2
thirstymonk
Dnes o 16:48
@adrianaadka1

@thirstymonk ono maš pravdu že sám neprejde ani po ambulancii , buď za ruku alebo Vozík keď už nevie stať na nohách a tebe to kto zistil ? Aké lieky si užíval ?
Možno to bude aj ten nerv zapálený .
Jemu to tiež z jedného dňa prišlo a odvtedy sa to drží lenže nikto nevie čo to je .

@adrianaadka1 No u mňa sa potom asi o dva tyždne vyskytol herpes zoster (nemyliť s herpes simplexom). Mal som zápal nervu. Dostal som IMUNOR na imunitu a Milgamma.

lukbe
Dnes o 16:53
@adrianaadka1

@anonym_fce6d2 špeciálne vyšetrenie mu naša ORL nevie urobiť je to hlúpa hus , Boli sme v BB jemu tam odsali veľa ako keby hnisu z toho ucha ešte začiatkom roka ale stále rovnako nepomohlo ani to zatiaľ nič čakáme na ďalšie vyšetrenie , dúfam že to bude lepšie.

@adrianaadka1 to vyšetrenie nerobí v ambulancii, niekde v nemocnici treba.

Strana
z2