Do koľkých dní môže Covid-19 test ukázať negatívny výsledok?
Ahojte. Momentálne sme covid pozitívna celá rodina. Mne vyšiel slabučký test v sobotu ráno - už v piatok som mala jemné príznaky. Priebeh nemám zlý ,ale do koľko dní by mi mohlo ukázať test negatívny?
Či neviete koľko cca to trvá,pretože tento týždeň mám termín k lekárke a cez víkend sú Vianoce tak či je nejaká šanca dovtedy😪
Ja som mala covid pred mesiacom a stále nie som fit... po 10 dňoch som bola negatívna, ale ťahá sa to ako sopel, furt ešte kašlem, chrčím...
od prvych priznakov po negativny test 7 dni. U doktorky mi vysiel pozitivny vo stvrtok, vcera na obed som sa testovala a uz som negativna. Priebeh s vynimkou 2 dni (teplota, dusivy kasel, bolest na hrudi) bol v podstate mierny.
ja som mala druhy a treti kovid tak, ze som ani nemala pozitivny test. teda asi treti kovid som mala ale asi az po 5dnoch.
priznaky vlemi mierne, bolest hrdla 3dni a nadcha asi 7dni, ale to ani poriadna nadcha nebola, ucphaty nos vobe,c len trosku taka vodicka mi tiekla z nosa, to bolo vsetko.
No inak možno je to tak, že tie ďalšie covidy sú už miernejšie. Ja mám prvý raz teraz a ťahá sa to strašne.
Pozitivna v stredu a este aj dnes mi vysiel pozitivne😤 chrchlem ako tuberak
@zitaje mas pravdu, u mna tpo tak bolo.
1x kovid 2t horucky, bola som odpalena, znicena atd.
potom este 2x kovid a v pohode, vlemi meirny, dr mi hovoril, ze je meirnejsia forma, noto nebolo tym,a le tym, ez som ala imunitu. mm bol chory tiez, mal kovid 1x a skoro 3t horcuky, zapal pluc. cize podobny priebeh,a ko som mala ja 1x.
@zitaje ja som tiež mala pred 3 týždňami prvý raz,prvé dva dni horúčky, neskutočná bolesť hlavy, potom už lepšie, ale na 5.den som stratila čuch a chuť zhruba na týždeň, vtedy mi aj začal kašeľ,ktorý má držal dobré 2 týždne plus som sa zadychavala až lapala po dychu.syn bol chorý zarovno so mnou a mal len 2 dni horúčku, tiež doteraz covid nemal.u každého je to iné

Do tyzdna si fit, pokial je mierny priebeh