icon

Domáca laserová epilácia verzus epilácia laserom v salóne

ivka_marek
17. feb 2013

Ahojte, chcela by som si kúpiť domov laserovy epilátor na trvalé odstránenie chĺpkov...cenovo to nie je najlacnejšie, no ak chcem postupne si odepilovat cele telo, vyjde to urcite lacnejsie ako na to chodit do salonu..pripajam aj nejake odkazy na produkty, ktorými sa to dá doma robiť..:

http://www.azartech.sk/epilatory-depilatory-ipl...

http://www.azartech.sk/epilatory-depilatory-ipl... - tento je na vačšiu plochu, ostatne su podla všetkeho po jednom chĺpku odstránenie...

momentálne chodím na epilaciu do salonu, po roku som opat zacala, chodim bratu a fúzy..hormony sa so mnou dosť pohrávajú a nakolko kojím, asi to aj tak nemá taký účinok ako by malo mat..
som zvedavá na vaše postrehy, pripomienky a podobne

ivka_marek
autor
5. jan 2014

@adena1 jaaaj ja som ten príspevok tak dávno pridavala že už neviem :/

adena1
13. jan 2014

dobry ..nepozna niekto tento epilator rioX6O..ma niekto s nim skusenosti ? dakujem

adena1
17. jan 2014

dobry den ...pozne niekto epilator rowenta perfekt ,alebo rio x60 ..rozhodujem sa pre niektory z nich ..vie mi niekto poradit ?dakujem

mariah1
18. jan 2014

ahoj mishell ...a kedy si kupovala tu lumiu od philipsu? máš na ňu este záruku? a ktora to je lumia 2001/01 alebo 2003/11?? dakujem za odpoved...

katka1981
24. apr 2014

@lenka2304, ahoj prosim ta, ako boli to epilacia? Ja som chodila na hormu peru do ustavu lekar. kozmetiky na laser, niekedy to bolelo riadne, niekedy menej, je to pocitovo to iste? Ked tak mi napis prosim IP, dakujem moc!

lenka2304
24. apr 2014

ahoj,da sa tam nastavit intenzita a v navode je pisane,ze to boliet nema-vtedy je nastavenie intenzity dobre.
cize napriklad na bolestivejsich miestach si nastavujem intenzitu 2 a na nohach napriklad az 4./stupnov je 5/
bola som aj ja v salone na jednom sedeni a to teda bolelo,ako ty vravis poriadne.s tymto sa to neda porovnat.ale takisto je to aj s ucinkom.v salone ti stacia 2 bolestive sedenia a mas pokoj n pol roka,tu to musis opakovat kazde 2-3 tyzdne...lenka

anicka108
12. máj 2014

Zdravim predam laserovy epilator Benus/Venus na domace pouzitie
http://www.zdravotnickepomocky.sk/Starostlivost...

lili777
14. máj 2014

@lenka2304 tie čo ste používali epilátory - bol efekt ozaj trvalý či po troch mesiacoch môžem znova riešiť 5-6 sedení? dostala som Remington IPL 6000 pro body and face a po prvom vyskúšaní sa mi javí super. Len či to ozaj bude trvalé. Aké máte skúsenosti?

lenka2304
14. máj 2014

ahoj,no ja si myslim ze proste po case sa stejnak zacnu tvorit nove chlpky,takze necakam ze vysledok je trvaly anavzdy.ale to ze uz si nemusim holit nohy a bikiny kazdy den a stale su hladke mi nateraz staci
pokial budes proceduru pravidelne opakovat,budes podla mna nadsena;)))

yamaykaa
18. máj 2014

Ahojte, ja mam phillips lumea a som velmi spokojna. Po dvoch tyzdnoch zacnu chlpky na osvetlených miestach vypadavat...ale po niekolkych tyzdnoch pomalinky dorastaju. Su to domace pristroje so slabsou intenzitou, uplne bez chlpkov to nebude ale pri pravidelnom pouzivani zredukujete ziletku na minimum. No mam svetlu pokozku a tmave chlpky, ak ste iny typ mozno take vysledky nedosiahnete. Ale je to miliónkrát lepsie ako vosk a bolest skoro ziadna.

hned
23. máj 2014

Ahojte súrne by som chcela kúpiť laserový epilator je jedno za akú cenu ďakujem

hned
23. máj 2014

Neviete kde sa dá kúpiť ten laser a koľko stojí

nivi
23. máj 2014

@hned http://epilatory.heureka.cz/philips-sc2008-11/ su aj ine typy od cca 380eur vyssie

nivi
23. máj 2014

@hned omylom som dala cz link ale su dostaj aj na sk :P

hned
23. máj 2014

Ďakujem za info

hned
23. máj 2014

A za lacnejšie to nejde myslím niečo od ruky

ellie18
24. máj 2014

@lili777 ahoj. Presne tento by som si chcela kúpiť aj ja. Funguje podľa tvojich predstáv? Si S ním spokojná? 😉

lili777
24. máj 2014

@ellie18 mám ho asi dva týždne, teraz budem len druhýkrát skúšať, takže ešte neviem povedať, či je výsledok dokonalý, ale čítala som na neho samé dobré recenzie. Funguje super - blýska rýchlo, neprehrieva sa (na takéto veci sa pri starších modeloch ľudia sťažovali), je to v podstate fakt bezbolestné.

ellie18
12. júl 2014

@lili777 ahoj 🙂 Dakujem za odpoved, aj ked po dlhom case. Urcite si ten pristroj uz pouzila viac krat. Vidis uz nejaku vacsiu redukciu chlpkov ci stale nic-moc? 🙂 🙂 🙂

lili777
14. júl 2014

@ellie18 áno, po štyroch použitiach vidno redukciu chĺpkov - ako kde. Chĺpky na nohách rastú veľmi veľmi pomaly, na brade a hornej pere takmer nič nerastie. V podpaží to je taký mix - miestami nič, miestami rastú. Určite dobrá vec!

jaako
22. júl 2014

@saandrin
ahoj, už dávnejšie si písala, že máš laserový epilátor.s odstupom času už vidíš výsledok? kúpila by si si ho znovu?
dík

jaako
22. júl 2014

@bapi1
Ahoj, môžem sa spýtať to isté ako saandrin?
Ako sa ti s odstupom času pozdáva laserový epilátor? si sním spokojná, neľutuješ tú investíciu?
dík

saandrin
23. júl 2014

@jaako Ahoj, už ho ani nemám predala som ho už dávno, nemala som na to nervy, ten ktorý som ja mala som musela epilovať každý chlpok zvlášť a trvalo to strašne dlho, kým som ho správne zamerala, takže z mojej strany tento nikdy viac, jedine taký, ktorý odstaňuje chlpky viacej naraz.

bapi1
23. júl 2014

@jaako keďže som teraz mala školské povinnosti, tak som to odložila bokom, teraz po lete sa do toho pustím 🙂 ale čo som si robila na niektorých miestach, tak zostali bez chĺpkov

jaako
23. júl 2014

@saandrin
@bapi1
Pozerala som, že ste mali ten istý laser. tiež si myslím,že je to makačka epilovať po jednom chlpe, ale na druhej strane, ako píše bapi1, tak ten epilátor funguje. teda aspoň u nej.
tiež chcem po lete vyskúšať niečo iné ako žiletku, to je tiež ne nervy
saandrin, ešte jedna otázka. a tie miesta,na ktoré si ,, mala nervy,, , tie s odstupom času ako vyzerajú? /ak sa smiem opýtať/
ďakujem

bapi1
28. júl 2014

mne to neprekážalo že mierim na každý chĺpok zvlášť, síce chce to čas, ale pri nejakom filme sa dá zvládnuť dosť veľká plocha. A zasa nemôžem chcieť všetko rýchlo a naraz - všetko má svoj čas.

ivuska68
13. aug 2014

Používate pri domácom IPL aj ochranne okuliare?V salone som mala aj ja aj kozmetička.

kiki68
13. aug 2014

@ivuska68 ja by som pouzivala ochranne bryle, lebo nevies ci Ti neuskoci ruka alebo co, netrafi Ta ten luc, je to bezpecnejsie podla mna. neviem aku maju tie domace intenzitu,ale slahnut do oka by som si nicim nechcela.

ejmina
15. sep 2014

@lili777 ahoj Lili, prosim poslala by si mi presny nazov aky eplilator mas ty? Dakujem

janetta30
7. okt 2014

Baby aj ja uvazujem nad kupou laseru poradte mi ktory je najlepsi som zufala ☹