Druhá čiarka na Covid teste je tenučká
Ci chyba testu,ked ta ciarka je akasi tenucka?
pozitívny
Tiež si myslím že je pozitívny
Pozitivny
vyzera na pozitivny, sprav si este jeden
Pozitivny. Ja som mala este tensiu a menej viditelnu.
pozitívny test, takýto mala moja sestra a aj kamarátka 😄
pozitivny, ale iba v pripade, ze sa vysledok objavil v urcenom casovom limite a nie az neskor.
@janetinka27 Aj ked sa objavi neskor pod polickom T,mam to odskusane. Cisty takym zostane aj tyzden.
ja som v karantene s pozitivnym manzelom - je negativna, objednana na PCR (manzel bol dnes), cakame na vysledok 🙂 a dnes som si urobila AG test - negativny...pozeram po hodine a pol a je tam slabulinka druha ciarka - povazujem ho za pozitivny
Tenka,ale je tam. Covid +
Dcéra mala takúto tenkú čiarku, na druhý deň už riadnu aj pcr potvrdil pozitivitu.
Aj ja som sa vcera cudovala, ked mal manzel taku tenku. Ale mal ju aj na druhom. Zajtra ide na PCR. Priznaky ma zatial mierne. Ako sa citite vy?
@kk77 v pondelok som isla do vane a prislo mi tam zle,taky zavrat..nevedela som sa ukludnit,tep rychly..v utorok zacalo skriabat hrdlo,vzadu hrdla a v nose..bez nadchy..hlava zacala velmi pobolievat..vcera uz zimnica,vodnata nadcha,silne skriabanie v hrdle..dnes hlava tak ukrutne neboli,ale dusi ma od hrdla a trubice na kasel..skrabe v hrdle..
priklonila by som sa k tomu, že ten test je proste pozitívny. na negatívnom musí byť len jedna čiarka, bez akého koľvek náznaku tej druhej