Existuje online gynekológ?
Ahojte
neviete mi poradiť či neexistuje online gynekológ poradňa za všetky informácie ďakujem 🙂
Dobrý gynekológ je vzácny ako diamant v mori ☹
na neurčito... ale ja tú poradňu odporúčam vždy mi odpovedali a dobre poradili keď som tam písala 🙂 už len aby sa im tá prestávka skončila 🙂
http://poradne.rodinka.sk/mudr-karol-javorka-ph... poznám ho osobne, je to dobrý gynekológ 😉
@maciatko30 www.lejdy.sk Je tam poradna snazilky...vag.problemy a tehotenstvo a este aj antika...ale je jedno kde napises odpisu ti vsade a nacokolvek..odpovrd niekedy vten den alebo na druhy...samozrejme ze odpovedsju dr..
Ahojte chcem sa opytat ak pojdem tyzdnem na prvu gynekologicku prehliadku nejde ani o to ci je prva ale ci mozem mat predtym pohlavny styk 🙂
Ahojte chcem sa opytat ak pojdem o tyzdenm na prvu gynekologicku prehliadku nejde ani o to ci je prva ale ci mozem mat predtym pohlavny styk 🙂 (ak ho budem mat a o tyzden tam pojdem )
Môžete využiť našu poradňu na mamazem. Vaše otázky preposielame gynekológovi, ktorý sa dlhodobo zaoberá celostnou medicínou.
http://www.antikoncepcia.com/poradna-chat/gynek... MUDr. Jozef Španka, kazdu stredu byva online od 20-21hod. Ked som pisala inde o radu odpovedali mi pomaly za pol roka, tu mas odpoved hned a mozes mu polozit viac otazok a je velmi ochotny 😉
Ahojte chcem sa opýtať...už 4 dni má picha v pravom podbrušku. Bola som u doktorky a že mám bielkoviny v moči poslali ma na ultrazvuk na gyndu ci nemám cystu na vaječníku moc sa mi tam teda nechce a nechcem aby mi tam dole pozeral :/ pomoc :(
@mamazem prosim o radu neviem co robit po1 tyzdni somzase dostala menstruaciu byvam v zahranici a lekary tu niesu ako na sk.nevedia co so mnov robit dakujem
@mamazem prosim o radu neviem co robit po1 tyzdni somzase dostala menstruaciu byvam v zahranici a lekary tu niesu ako na sk.nevedia co so mnov robit dakujem
@ruzenalakatosova lenže ja neviem či to je cysta poslali ma ultrazvuk na gynekologiu nechcem tam ísť nechcem aby mi tam pozerali
Baby neviete kedy zacnu fungovat na gynda online este stale maju vianocnu dovolenku. Dik
@ruzenalakatosova Dobrý deň, napíšte nám prosím podrobnejšie do poradne na www.mamazem.sk, prepošleme gynekológovi.
Dobry den
5 tehosom dostala menstruaciu skot teke fafbenie aj to iba pri moceni 🙂 slabo ruzovej farby trvalo to 5 dni,2 dni pavza a dnes som dostala zase trocha silnejsie ,prosim poradte mi co mam robit.
Dakujem
@maciatko30 ahoj existuje nová poradna kde ti lekár hned promptne odpovie www.poradnagynekologa.sk
Dobry den Mam jeden taky problem v januari 2014 som nemala menzes mala som dostat 11.1 ale nedostala som as v janurai 30 snazime sa s muzom us 2 roky a nic muz my este nadava ze som bola tehotna a neisla som na vyskrab pomozte my ako to mam robit a este hrozy my ze us nebudem mat deti???? 😢 😢 😢 😢 😢 😢

na gynda.sk je poradňa, lenže teraz maju prevádzkovú prestávku :(