Najlepší gynekológ vo Viedni

giginnka
1. máj 2022

Prosím neviete o nejakom veľmi dobrom gynekológovi alebo gynekologické kde môže ist na poradne somnou aj manžel keďže čakáme prvé dieťa chce byt pri každej návšteve somnou . Prosím nie privátnych . Ďakujem

defulik
1. máj 2022

@giginnka Stefanovica neodporucam, ostatnych neviem

vroni
1. máj 2022

Veľmi dobrý nesukromny gynekológ, ktorý berie nové pacientky ma len tu chybu, že neexistuje. Nájsť akéhokoľvek gynekológa na kasu je úplná vesmírna misia, nie ešte aj dobrého. Dobrí neberú ďalšie pacientky ani sukromni, väčšina gynekológov je súkromných a kolisavej kvality. Ja mam gynekologicku protivnu ženskú, večne ubrblanu a jedovatu, ale zase dvakrát do roka to znesiem (ja tiež nie som žiaden trpiaci cukricek, tak väčšinou brble so mnou a nie na mňa). Na tehotenstvo vhodná nie je.

oli18
1. máj 2022

@vroni To chceš povedať, že v Rakúsku sú štátni gynekológovia? Jedine ako u nás, v štátnej nemocnici ako zamestnanci a tí nerobia ambulancie, iba ak pohotovosť. Či?

vroni
1. máj 2022

@oli18, ale áno, existujú aj "štátni" gynekológovia. Normálne, v ambulancii. Ale je ich ako šafranu a z toho ešte tých dobrých - to sa dostávame k hranici rozprávok. Väčšina je súkromná, aj tí, ktorí pracujú v štátnych nemocniciach majú spravidla svoje ambulancie súkromné. Ale zase tu poisťovňa preplatí aj ošetrenie u súkromného lekára (pochopiteľne podľa tabuliek a do výšky platby u štátneho lekara. Súkromné pripoistenie je ďalšia možnosť)

kiki68
1. máj 2022

@giginnka ja odporucam Dr Harald Lass, 1 Bezirk, je naozaj vyborny a muz so mnou aj pocas corona chodil kazdu prehliadku, je to ale Privatarzt, cize platis za prehliadku, usg a vysetrenia su v tom poplatku uz zahrnute. Velka spokojnost, odbornik a prijemny a jemny ako lekar. Hovori nemecky a anglicky.

kiki68
1. máj 2022

@oli18 ano su tu Kassenarzt, dokonca niektori su aj dobri. Dve zname a kolegyna maju dobrych Kassen a su spokojne. Odbery som napr ja ani v sukromnom labaku neplatila, to islo na poistovnu. V nemocnici je to trosku inak, tam sa musis na pohotovost objednat skrz gyndu, inak cakas par hodin.