Framykoin masť - skúsenosti a účinky proti zápalom
Vraj na zapal a na malé rany je to najlepšia masť na trhu. Používa niekto?
Framykoin je výborná masť ak ju predpíše lekár na určitý problém.
Framykoin je antibioticka mast, podla toho ju treba pouzivat. Na infekcie sposobene bakteriami, nie na vsetko. A je na predpis, takze lekar ti ju predpise ak bude na to indikacia
Na male poranenia pouzivame napr lalugen. Framikoin pouzivame tak ako pisu zeny urcite nie bezne na vsetko
Ona sa nepýta ci je na predpis. Prečo jej neodpoviete normalne na otázku?
Moja mama kedysi pouzivala len framykoin a alpu ale framykoin bol vtedy prasok. (Teraz sa tiez da kupit ale uz to nie je framykoin len nejaky zlty prasok) a tym nam liecila snad vsetko od odreteho kolena az po migrenu..
Mast neni nic moc za mna, ale ten prasok bol super. To neviem preco uz nevyrabaju, nakolko to aj lekari doteraz chvalia. Mne s tym dost zachranili rozbite kolena s tym praskom, nakolko v nich boli kusocky asfaltu a neslo to vsetko vybrat. Mast som mala mozno na nejaky zapaleny zader, inak nie.
@anonym_autor je to antibakterialna mast a urcite nie na vsetko. Na zapaly ano. Je na predpis, takze vtedy, ked povie dr.
Na rany a popaleniny Ialugen.
Mast neni nic moc za mna, ale ten prasok bol super. To neviem preco uz nevyrabaju, nakolko to aj lekari doteraz chvalia. Mne s tym dost zachranili rozbite kolena s tym praskom, nakolko v nich boli kusocky asfaltu a neslo to vsetko vybrat. Mast som mala mozno na nejaky zapaleny zader, inak nie.
@kiki68 je framykoin dermálny zásyp
@alenka58 mne povedali, ze uz sa to nevyraba vobec
@kiki68 https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/fra... , tiež som nevedela že sa vyrába, len keď mi to predpísala lekárka som bola prekvapená
Voľakedy táto masť bola volne predajná , normálne sa používala, a nikomu sa z toho nič nestalo. Jáj, nová doba. 🙄
Moja mama kedysi pouzivala len framykoin a alpu ale framykoin bol vtedy prasok. (Teraz sa tiez da kupit ale uz to nie je framykoin len nejaky zlty prasok) a tym nam liecila snad vsetko od odreteho kolena az po migrenu..
@anonym_de1dab framykoin je antibiotikum. Tak ako si antibiotické tabletky nedáš keď ťa bolí hlava, tak aj antibiotická masť má svoju presné využitie. To, že to voľakedy hlupací natierali kdekoľvek a čokoľvek ešte neznamená, že to bolo správne. Preto je toľko rezistencií v dnešnej dobe a bežné antibiotiká už ľuďom prestávajú zaberať. Ale hlupákom nevysvetlíš.
@saxana000
Ano pouzivam...je dobra...vzdy ju mam doma a plus canesten mast.a tano balzam tiez mam rada
Ano pouzivam...je dobra...vzdy ju mam doma a plus canesten mast.a tano balzam tiez mam rada
@katkazatka
aha, takže naši rodičia a starí rodičia boli hlupáci, však? A co si myslíš, že sa s tým len tak halabala hocikedy natierali, ako by to bola nejaká nivea na tvár? Nie, použili to keď to bolo potrebne. A neboli to žiadny hlupáci.

Je to mast na predpis a urcite sa nepouziva tak, ako to robi vacsina ludi - na vsetko, co si najdem na tele, ci oko, ci zadok, tuba otvorena 5 rokov, pouzivaju ju 3 clenovia domacnosti..potom ked to treba pouzit, su na atb rezistentni