icon

GERD a problémy so zažívacími ťažkosťami. Má niekto radu?

Dnes o 18:22

Uz 3.r vzdy na koniec zime sa mi zmeni travenie na par tyzdnov..prvy a druhy rok priznaky boli len grganie a grganie nadmerne preslo to po case..tento rok je najhorsi,tak smer Gastro - endoskopia,lekar mi povedal,ze dolny pazerakovy zvierac je uplne prec ,mam tam dieru 😢,preto tolko grgam ...sem tam vyjde kyselina ,ale nie casto...operaciu neprichadza do uvahy,sam mi to povedal..jasne,ze dieta je uz dlhodobo,kedze to mam uz skoro 3mes.
ma niekto skusenosti s tym a ako sa da zit s tym..vsak ja som chodiaca ,grgacia masina..
neake rady z vlastnych skusenosti ?? mam 46r a neviem ako budem s tym zit ...

anonym_746460
Dnes o 18:26

@anonym_autor aj ja presne to isté. Nejaké lieky ti nedal? Len si musíme nájsť partnera spolugrgača no 🥴.

autor
Dnes o 18:28
@anonym_746460

@anonym_autor aj ja presne to isté. Nejaké lieky ti nedal? Len si musíme nájsť partnera spolugrgača no 🥴.

@anonym_746460 zatial nie..ze ked budem mat kyselinu,tak si mam kupit nolpazu a podla potreby...ako dlho to mas ??

anonym_746460
Dnes o 18:39
@anonym_autor

@anonym_746460 zatial nie..ze ked budem mat kyselinu,tak si mam kupit nolpazu a podla potreby...ako dlho to mas ??

@anonym_autor ja už roky. A na gastre som ešte nebol, lebo občas je to lepšie. Po skúsenostiach s iným problémom v minulosti tuším ako to dopadne u lekárov...
Ale chystám sa, že v rámci preventívky sa na to gastro dám poslať.

ivicatolic
Dnes o 19:33

@anonym_autor a to sa ako stalo s tým pažerákom, prečo to vzniklo?

anonym_b9330d
Dnes o 19:46

@anonym_autor ako prec? Zvierac len tak nezmizne, maximalne ochabne. Ale to nie ze sem tam vybehne kyselina v takom pripade ale neustale. Preco operacia neprichadza do uvahy?

anonym_82abd2
Dnes o 20:24

@anonym_autor preco ziadna operacia? ved toto nie je riesenie, dieta a cely zivot Nolpaza