icon

Hnisajúca vyrážka pri zadku: Ako liečiť absces?

7. sep 2026

Ahojte, medzi nohami, veľmi blízko zadku sa mi vytvorila vyrážka, taký absces. Všimla som si to dnes pri sprchovaní, že je to veľké a tvrdé. Čo si na to môžem dávať? Mám doma ichtoxyl, momentálne som si to dala na gázu a prelepila som si to. Mám doma ešte aj kortikoidnú masť alebo Framykoin. Rozmýšľala som, či si mám ísť kúpič Višňovského masť? Zhodou okolností mám doma aj kúpený oreganový olej od Jamiesonu, rozmýšľam či on by mohol pomôcť zvonku?

Strana
z2
anonym_339e6a
15. sep 2026

@anonym_autor toto mal otec. Musel na chirurgiu, vyrezat. Aj ho zdrbali ze mal ist hned. Bohuzial chapem ze velmi neprijemne ukazat sa takto pred doktorom ale je to jedina moznost.

autor
15. sep 2026
@anonym_339e6a

@anonym_autor toto mal otec. Musel na chirurgiu, vyrezat. Aj ho zdrbali ze mal ist hned. Bohuzial chapem ze velmi neprijemne ukazat sa takto pred doktorom ale je to jedina moznost.

@anonym_339e6a snažila som sa to dva mesiace riešiť ichtoxylom, framykoinom a kortikoidom. Nestiahlo sa to, alebo iba minimalne. Bola som na gynde, ze to patri na chiru. A tam, ze to musime dat von a na histologiu, dalej sa uvidi.

autor
19. sep 2026

Ahojte, hlásim, že útvar mi včera vyzerali a zašili. Na prevez idem v pondelok a čakáme za histológiou. Držte prsty.

2691
21. sep 2026
@anonym_autor

Ahojte, hlásim, že útvar mi včera vyzerali a zašili. Na prevez idem v pondelok a čakáme za histológiou. Držte prsty.

@anonym_autor histologia bude ok! Pre potešenie daj vedieť 👏

autor
21. sep 2026
@2691

@anonym_autor histologia bude ok! Pre potešenie daj vedieť 👏

@2691 dnes som bola na prevez a kontrolu, tak to vyzerá dobre, o 2t budeme vyberať stehy. Asi sa k tej téme už nebudem vedieť vrátiť, ale verím, že to bude ok.

Strana
z2