Holenie
Spytam sa vás blbu otázku ci sa holite tam dole ked idete na gyndu ?? lebo dceru nemozem nahnat 🙂
lekarovi je jedno, ci je zena oholena, alebo nie... absolutne na tom nezalezi, ja s askor smejem, ze ako tehotne sa ledva, ledva oholime, tak musi mat sou 🙂)
Ja sa holím, al enielen ked idem na gyndu, beriem to ako súčasť života.... myslím, že gynekolog je zvyknutý na obe varianty 😉 😉 😉 ale prvýkrát by som sa určite neholila tesne pred prehliadkou, môžu sa vyhodiť drobné vyrážtičky, čo môže vyzreať čudne 🙂
@luciferkax jemu je jedno, ci si vyhadzana...to si len my takberieme...on tam ma veru vselico, myslis, ze starsie panie sa holia? Ked tam ide niekto so strasnym vytokom? Je to lekar...jemu je sumafuk, ako vyzeras tam dolu...
@iviatko ja viem, že jemu to je jedno, ale tie vyrážtičky (myslím podráždenú pokožku) môžu miasť a vyzerať aj ako choroba :D :D
@vcielka35 a ked idem k usnemu, tak idem najprv kadernicke spravit aspon fukanu 🙂
@kvetinka211 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@kvetinka211 😀 😀 😀
ja raz ano, raz nie... tak "skatul" vidi denne asi 100... a to tam chodia ine "ucesy" nez ja obyc
@katren ahaaa no hned mi to prislo divne taka otazocka 😀
tiez si myslim, ze je to zase nejaka divna otazka hlavne vzhladom na registraciu nicku ... to dnes uz druha 😝
Mne príde teda dosť čudné, aby si sa starala do takej veci svojej dcére. Možno máte dôverný vzťah, ale až tak, aby si ju chcela hnať sa oholiť tam dole.....
@vcielka35
Kdyz uz je Tve dceri 20 let, tak nechapu,ze ji jeste neco jako "mama" musis rikat..zrejme pozde...toto jsou navyky, ktere nejdrive jako dospivajici devcata vidi u mamy a pak postupne praktikuji ony samy...samozrejme nejdrive je spousty otazek..
Bud se dcera "bala nebo zapomnela" ptat mamy a nebo Mama nechtela odpovidat.. 😎 ☹
ja myslim, ze je to dalsia osobka, co sa doma nudi 🙄 to ako jej dcera ide na gyndu prvykrat v 20? a myslim, ze ak by mala 20, tak by bolo velmi divne, ze sa jej do takychto veci stara mama
Presne, veď si tu rátam, že matka 20 ročnej baby má cca 40 a viac a nepoznám vo svojom okolí takú, ktorá by tak rozmýšlala + znie to sprepáčením dosť detinsky, skôr ako osobná otázka. Urob to tak, aby si sa cítila pohodlne a nie možno potom trápne. To už bude neskoro...
baby lenze ona je taký krpec jej nikto neuveri ze ma 20 a vsade bi chodila somnou 🙂 a ona sama nechce ist k lekárovi dnes bola prvy krat sama na nefrologii
@katren 😉
je to ale nenasilne Tema...zazila jsem horsi... 😎
Spis by mne zajimalo jestli ucelem mela byt "gradace" - stupnovani otazek..
Kdo a jak se holi..jestli prouzek 5cm nebo 2..a nebo jestli do trojuhelniku...
vubec nechapu o co jde...
Zrejme se jeho slecna neholi a zkouma, jestli se holky ve 20ti holi.. 😅
😀 😀 😀 😀 😀

jasne, asi by som sa hanbila ist neoholena 🙂