icon

Horúčka na pere už týždeň a neviem sa jej zbaviť

kobelka
30. apr 2019

Ahojte baby viete mi poradit? Mala som na pere horucku co som nikdy predtym nemala. Uz je ponej ale mam tam stale mokvajuci bod. Uz to mam tyzden a nie sa toho zbavit. Natieram si to ale nic. Ako sa mam to zbavit prosim.

klaudia_kaja
30. apr 2019

Ahoj. Ak ti to stále mokvá, tak je to horúčka, skús repík, ten vytiahne hnis a hojí, na noc si to zasušuj zubnou pastou, 100% odskúšané 🙂🙂🙂

kobelka
autor
30. apr 2019

@klaudia_kaja Dakujem vyskusam ale uz mi to odpadlo len stale ked mi to zaschne a mam tam chrasticku len co sa usmejem mi to zacne krvacat tak si to natrem aby mi to zmaklo a zase mokvajuce. Uz som zufala.

ericadecor
30. apr 2019

Zimnica trvá u každého inak niekedy aj mesiac pokiaľ odpadne chrasta inokedy 2 týždne..... U mňa je overený cesnak keď už cítim, že mi začína zimnica prepolim cesnak a potriem boľavé miesto(vysušuje) pri zubnej paste mi to opuchlo a zväčšilo a zaschnutu pastu musíš dat dole a znova tak a s cesnakom si bez starosti. Pokiaľ máš už chrastu bud čakať kedy sama odpadne alebo kúpiť v lekárni herpesin

pralinka86
30. apr 2019

Nasad bekomplex

gerfinka
30. apr 2019

Mne na to pomaha teetree olej

klaudia_kaja
30. apr 2019

@kobelka no šak na to je dobrý repík ten vám vytiahne zápal a najlepšie suši pasta 🙂 držím palce potom napíšte, že ako ste dopadli

kobelka
autor
30. apr 2019

Dakujem baby vyskusam co ste poradili.