icon

Hustý žltý výtok z bradavky

fronculka
2. jún 2018

Pekný deň prajem, som dosť znepokojená na svk idem o 10dni tak sa zatiaľ spýtam tu už cca týždeň pociťujem závraty či neustálu únavu dokonca má postihla Mykoza+boľavé brucho a kríže. pocítila som silnú bolesť bradavky (iba jednej). Bola taká natlakovana a bolava tak som si ju stisla a vyšiel hustý bielozlty ,,výtok '' chvíľku to postipalo a cely prsník sa pekne uvolnil Nieje tak napätý aj keď cítim že žľazy sú tvrdšie ako obvykle. Má niekto s tým skúsenosť? Ďakujem krásne za každú odpoved

jessica83
2. jún 2018

bez co najskor k dr. skusenost s tym nemam, ale viem, ze vytok z prsnika nevesti nic dobre. pokial teda nekojis a nemas to mat z coho zapalene. vytok znamena problemy so stitnou zlazou napr., ale aj raka

fronculka
autor
2. jún 2018

@jessica83 😱

janinah
2. jún 2018

@fronculka neľakaj sa,pri rakovine to býva krvavý výtok....ale určite to by mal vidieť lekár,rovno sa už objednaj na vyš. ja tipujem skôr zápalový proces alebo hormonálnu zmenu

jessica83
2. jún 2018

@fronculka nechcela som ti to ani napisat, kedze tak dlho cakas k dr. mysli pozitivne. mozno iba atb. bude treba na to dat od gynekologa. isto na sonografiu, al. mamografiu ta poslu. drzim palce

fronculka
autor
2. jún 2018

Ďakujem pojdem hneď len čo dorazim na svk 😞

mijunik
2. jún 2018

@fronculka a nedá sa Ti zájsť k lekárovi tam, kde si teraz? Predpokladám, že to, čo Ti vyšlo z prsníka, bol hnis. Otázka znie, prečo tam bol. Možno zapálená mliečna žľaza. Skús si vybaviť vyšetrenie hneď v pondelok. Budeš kľudnejšia. ☺️ Držím palce. 🍀

ebi88
2. jún 2018

@fronculka neoanikar, ja som to mala, preslo to ako prislo, moze za to napr zvyseny prolaktin, teplo vonku (horuce pocasie, sauna) alebo zlazy sa aj cistia, to mi ma to povedal aj gynekolog led som sa ho na to neskor pytala.

tinkasss7
3. jún 2018

Treba použiť google a dozviete sa čo to môže tak približne byť.Ja ho používam na všetko.Clovek.sa tam dozvie veľa zaujímavých veci

tinkasss7
3. jún 2018

@fronculka čítala som na Google.Ma to veľa dôvodov.Ale odporúčajú navštíviť doktora.Ten ti určí najlepšiu diagnózu urobí testy a pošle tá na sono.