Hysteroktómia - už nebudem mať maternicu
píše sa mi ťažko, aj ked v hlbke som s tým vyrovnaná mám stále pochybnosti a bojím sa ako to všetko dopadne. Prosím, ak ste niektorá absolvovali vybratie maternice, ako to dopadlo, ako ste sa cítili a hlavne ako žijete teraz. Dik za každý názor
Jaaaj krásne zlaté Lučky.Je tam parádne, spoznala som tam tiež super babizne, že Katka?Brušné tance odporúčam, večerné tanečné procedúry taktiež, harmonikara tiež, aj čapované tmavé pivko v kaviarní a nezabudnite ísť pozrieť vodopád a divé svinky.
v apríli som bola na konizácii/krčka maternice/...výs.hys. boli zlé tak v máji mi zobrali maternicu ...spodom takže nemám žiaden rez...práve som dva týždne po zákroku je do zo dna na den lepšie ...teraz len budem dúfať aby boli dobré výs. z hys.
@kacenka78 tiež stále hovorím o Lučkach. Ale ak by som šla znova tak by som tam.chcela znova tú istú partiu.Bolo to perfektné. Tak schuti a nahlas som sa odvtedy ešte nezasmiala. Toto naše hromadné stretnutie bolo vesmírne. Krásne miesto V horách s krásnymi ľuďmi. Ach jaaaaaj zlaté dobré Lúčky.

@erulka77 Ahoj..chcem ti len napisat ze krcok drzi na maternici mne najprv operovali krcok a ten ukazal po hystologii ze je napadnuta aj maternica rakovinovymi bunkami... takze mi vybrali aj to ... tiez mi teraz po dvoch mesiacoch bral lekar ster z vajecnikou lebo tie boli zdrave a nechali mi ich....