icon

Idem sa dať očkovať proti Covid-19. Môžem vziať aj 2,5 ročnú dcérku?

barborkakr
22. máj 2021

Dobry den, myslite, ze sa mozem ist na ockovanie covidu aj s 2a pol rocnou dcerkou? Nema mi ju kto postrazit..

malva123
22. máj 2021

@barborkakr ano,ved tam nejdes medzi chorych...

simsalabim
22. máj 2021

@barborkakr ano, je to rychlovka.

janinah
22. máj 2021

čo som ja videla tie návaly pred našim očk. centrom tak dieťa by som tam nebrala,ani nie kvôli nákaze ,ale kvôli nervozite a kope ľudí.nie všade to ide rýchlo

simca06022011
22. máj 2021

Jasne, robiť si ešte aj s tým stres, kam kvôli. Chvíle odložiť dieťa...

viestta
Odpoveď bola odstránená
pribinak
22. máj 2021

@janinah ako kde, niekde žiadne návaly nie sú. Zalezi ako je to organizovane

barborkakr
autor
22. máj 2021

@simca06022011 ako pisem hore, nemam ho kam “odlozit”

mogaa
22. máj 2021

@barborkakr no očkovanie bude rýchle, ale po očkovaní mala by si tam ostať medzi ostatnými 20minut sedieť, keby si dostala ťažkú reakciu, takže dieťa by som nebrala...tam kde som bola ja, mi vedľa sediaca kočka hovorila že jej kolega poicajt tam po očkovaní so sebou sekol na zem, vakcína mu strašne znížila tlak, mladý chalan....samozrejme bol v poriadku len so sebou sekol na zem a musel im tam ostať dlhšie na pozorovaní ako ostatní.... .ďaľšia vec, tam kde som bola ja,neboli žiadne rozostupy, takže naozaj nevieš kto je pozitívny či má iný vírus, pred vchodom sa tlačili hlava na hlave........Covid nezmizol, len sa testuje oveľa oveľa menej a hlavne príznakoví ľudia, a hlavne je teplo, takže sa menej a pomalšie prenáša.....vnútri bude sedieť min.20ľudí a tvoje dieťa tam bude bez rúška....nehovorím že zrovna covid môže dostať, ale čokolvek...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
barborkakr
autor
22. máj 2021

@beata_k nemam jedine ze zrusim termin.

tanisha
Autor odpoveď zmazal
hettinka
Autor odpoveď zmazal
hettinka
Autor odpoveď zmazal