Informácie o artroskopii čeľustného kĺbu
Je tu niekto , kto bol na takejto operácii? Mala som niekoľko mesačne bolesti kĺbu, tváre,ucha..po magnetickej rezonancii mi bolo zistené že mám vyskočeny disk z čelustneho kĺbu. Je potrebné ho operačné vrátiť späť, tak sa chcem informovať o priebehu, bolesti a zotavenia po operácii ..
@lubkovaandrejka áno vysunul sa mi disk dopredu, ktorý sa pri otváraní a zatváraní úst fyziologický vráti späť na pôvodné miesto .no mne nie ,,zasekol sa,, 🙄 a to mi spôsobuje strašne bolesti 😫 jedení je to hrôza ..ale ak ucho ,hlava a čelustne kostí bolia 😔😔
To je mi luto, musis sa hrozne cítit :( to sa ti stalo pri akej aktivite? Ja som si o tej artroskopii akurat citala,tak ak ti to aposobuje take bolesti, urcite na to chod. Ku komu vlastne ides.na operaciu?
@lubkovaandrejka áno vysunul sa mi disk dopredu, ktorý sa pri otváraní a zatváraní úst fyziologický vráti späť na pôvodné miesto .no mne nie ,,zasekol sa,, 🙄 a to mi spôsobuje strašne bolesti 😫 jedení je to hrôza ..ale ak ucho ,hlava a čelustne kostí bolia 😔😔
@anonym_autor ahoj , mas prosim uz po zakroku, kde ta operovali?
@anonym_autor ahoj bola si prosim ta na artroskopii celustneho klbu? Pomohlo ti to prosim? Dakujem za kazde info.
@anonym_autor ahoj , mas prosim uz po zakroku, kde ta operovali?
@anonym_autor
@katrusab
@lucinkaboz dobrý deň, máte s tým skúsenosť?

Fiha, to mas az take zle, ze sa to ide riesit operacne? Nedalo sa to este manualne napravit? Tiez sa bojim,ze ma caka nieco podobne.🥲