icon

Infúzny vitamín C - Injektopas 7,5 g

niky29
24. jan 2014

Dobrý deň,
neviem, či sa tu táto téme už preberala. Chcem sa opýtať, nakoľko som našla protichodné odpovede, či tento vitamín C je na stupnici Ph zásaditý alebo kyslý? Mamina má rakovinu prsníka a podávame ho v rámci liečby 7,5 g 3 krát týždenne. Len teraz sme začali...Avšak niekde som sa dočítala, že treba začať s vyššími dávkami, 30 g/infúzia. Len teraz som trochu v pomykove ohľadom Ph. Budem veľmi rada, ak niekto zareagujete....A ak máte informáciu, o nejakom onkológovi, ktorý naozaj človeku naslúcha a viem sa s ním aj porozprávať, nielen naordinovať ďalší typ chemoterapie, nakoľko predchádzajúca nepomohla, budem veľmi povďačná za typ...Vopred ďakujem....

puf1000
•
Odpoveď bola odstránená
•
fazula78
•
Odpoveď bola odstránená
•
puf1000
•
4. okt 2016

@fazula78 dakujem

puf1000
•
Odpoveď bola odstránená
•
fazula78
•
Odpoveď bola odstránená
•
ketrin123
•
Odpoveď bola odstránená
•
dusanpobeha774
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzuana
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzuana
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzuana
•
Odpoveď bola odstránená
•
mavychod
•
4. nov 2016

Mám zvyšný Pascorbin C použiteľný do 12/2016. Dohodneme sa.

mavychod
•
4. nov 2016

@mavychod len 1 kus.

memko
•
16. nov 2016

@fazula78 potrebovala by som PASCORBIN vit. C, je to ešte aktuálne??? súrne.... píšte na memislav@gmail.com

lew777
•
7. jan 2017

Dobry den.mal by som zaujem kupit infuzie vitaminu c mate tu niekto na predaj?

iwqa
•
6. feb 2017

prosim vas viete mi niekto vysvetlit aky je rozdiel medzi tymti produktami, masla som tri rozne a neviem, ktore kupit, je Pascorbin 50ml, 10x5ml, 20x5ml, to vsetko su roztoky ci co? dakujem pekne

mavychod
•
6. feb 2017

@iwqa pozri stránku, rozdiel je v množstve vitC. 50ml roztok má 7,5g céčka.

ultrasmexico
•
26. apr 2017

Mám niekolko baleni pascorbinu, ak by mal niekto zaujem napiste mi spravu.

dolynkag
•
29. jún 2017

Ešte sa nájde niekto, kto má s tým ozaj dobré skúsenosti? Tiež mám mamku onko pacientku a chceme vyskúšať.... na chemo nebola, iba ožiare, tie skôr uškodili ako pomohli, na tom istom mieste znova 2x nové nádory.... prosím, napíšte svoje skúsenosti.

tslobik
•
29. jún 2017

Dobrý deň, chcem sa spýtať....na čo všetko, okrem teda onkolog. ochorenia je užívanie inf.vit.C dobré? Keby som chcela, podali by mi tú inf. normálne v poliklinike, alebo ako to funguje? Ďakujem pekne za odpoved.

dolynkag
•
30. jún 2017

Ak niekto má na predaj, ponúknite....prípadne poradte, kde sa to dá zohnať, lebo v lekárni len pozerajú na mňa , čo chcem

nkubova
•
13. aug 2017

Vie mi niekto poradit ci v Rakusku v lekarnach sa da bez receptu kupit viacej 30-40ks Pascorbinu 50 ml ? Mozem poprosit niekoho aby mi napisal akymi cestickami sa da zohnat pascorbin ?
Nasla som ho aj inter.lekarni v Nemecku len sa ho bojim objednat ,ze skonci na colnici u nas.
Vopred dakujem za kazdu radu...

megy150
•
1. sep 2017

Ahojte, viete niekto zohnať infucie C? Samozrejme lacnejšie 😀

13mina
•
2. sep 2017

Ahojte, viete mi poradit lekara v Bartislave alebo Senci, ktori podava infuzie vitaminu C alebo B12 ?

mischelag
•
2. sep 2017

@tslobik ahoj, infuzie vit c su dobre aj na posilnenie imunity. Vyuzivaju sa u ludi aj s otvorenymi ranami, herpesom, parkinsom... Su dobre napr pred alebo aj po operaciach. Pomahaju hojeniu. Ako prevencia je dobre ich brat 3x do roka. My ich pichame, ale u nas su to skor pacienti s otvorenymi ranami na nohach, ale mame aj pacientov, s onko ochorenim alebo ktory to berie len ako prevenciu

evina24
•
2. sep 2017

@mischelag a kde pracujes prosim ta ze to davate pacientom?diik..a keby to chcem musim si to najorv zohnat?dakujem

inka04
•
2. sep 2017

@13mina Ja chodim na infizny vitamin C k Sasusovej na Sustekovu , je to imunologicka, ale v Bratislave to podavaju viaceri, staci vygooglit.

mischelag
•
3. sep 2017

@evina24 ja pracujem vo viedni. Neviem ti povedat ako to chodi na sk, len som ti vedela odpovedat na to, naco sa vyuziva 🙂

evina24
•
3. sep 2017

@mischelag aha..oki..dikes 😉

zuzuana
•
8. okt 2017

Mam nejaké k dispozícii , kolko by ste potrebovali ? @megy150

30mamina3
•
9. okt 2017

@zuzuana možem poprosit mate na predaj pascorbin 7.5gr 50ml? aka je cena?