Invermektin a dojčenie
Prosím 🙏🙏🙏 bez blbuch reči. Skúsenosti vedomosti, informácie???
Práve som sa dozvedela ze som pozitívna a okamžite som si dala 2tbl invemektinu. Dojcim.
(Podľa váhy, 1tbl na 30kg)
Dajte si ešte celú krabičku , nech Vás odvali nie?🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Treba v prvom rade volať obvodného lekára a nie capať do seba lieky, o ktorých nič neviete.
To ste si sama naordinovala alebo po konzultacii s lekarom? Pokial viem, nesmie sa brat v tehotenstve a preto predpokladam ani pocas dojcenia.
Ivermectin ti nepomôže,je o tom dosť dôkazov od odborníkov.Nestresuj,ale zavolaj na pohotovosť,nech ťa lekár ukludní a usmerní,lebo nám antiivermektínovcom asi veriť nebudeš....keby mi nešlo o tvoje dieťa,tak sa ani neunúvam nič písať
z letáku ivermectinu
Ivermectin Exeltis sa vylučuje do materského mlieka.
Ak dojčíte, povedzte to svojmu lekárovi a nepokračujte v tejto liečbe, pokiaľ vám to váš lekár nenariadi.
Predtým ako začnete užívať akýkoľvek liek, obráťte sa na svojho lekára alebo lekárnika.
Invermektin a dojčenie
Dnes o 17:47
Prosím 🙏🙏🙏 bez blbuch reči. Skúsenosti vedomosti, informácie???
Práve som sa dozvedela ze som pozitívna a okamžite som si dala 2tbl invemektinu. Dojcim.
(Podľa váhy, 1tbl na 30kg)
Pre chápavý, prosím o nejaké info
ja poznam komu pomohol .... ale ked dojčiš to neviem
@janinah ďakujem
@zdena1990 jasne ze poznám komu pomohol... každého koho poznám q bral tak mu pomohol... inak by som to neriešila....
Riadne si arogantná... Co tak sa obratit na lekára..? Pocula si o ludoch co sa predavkovali a skoncili v nemocnici?
@anickaaa6aaa som vystrašená z tej spravy, totálne v strese, lekárka ma ODMIETLA vyšetriť bez pcr, ODMIETLA mi dat akékoľvek lieky, výsledok mi došiel teraz, do rána musím čakať co mi povie
však aj ja som to tak myslela že aj ja poznam osobu komu pomohol inak by už bol v nemocnici
Takze nielen ze si myslis, ze si mudrejsia nez lekar, ked do seba pchas lieky, co nie su pre cloveka. Ale este ocividine si nevies precitat ani pribalovy letak od tabletiek. A ak ti tento komentar pride nevhodny, je to preto, aka si este aj drza.
Ja som arogantná, ale tie blbé reči ktoré nikdy nepomôžu neporiadok len si potrebujú kopnúť a dokázať niečo, toto je v pohode...
Odlucenie od dietata nie je potrebne, staci si dat respirator a dojcit co najviac to ide, pretoze tym davate svojmu doetatu protilatky..
Momentalne ale kedze ste si dali svojvolne liek ktory sa pocas dojcenia nesmie, zavolajte na 155, povedzte im co ste urobili a oni vas nasmeruju..
Stale je tu pohotovost.. Tiez nechapem lekarov a tento pristup ale určite by som skusala ine moznosti. Mas nejaké vazne priznaky ked si taka vyplasena?
A co cakas, ze ti na to napiseme? Najprv spravis blbost a potom si vystrasena a este nas ides urazat za vlastnu sprostost.
No jasne, zatazovat uz beztak vysilenych zdravotnikov absolutnymi idiotinami bez rozmyslu, ktore su uplne zbytocne. Komu niet rady, tomu nieto pomoci. Mrzi ma, ze to dieta ma absolutne neracionalneho rodica, ono koniec koncov za nic nemoze a je to cele na zaplakanie.
Tak najskôr si dáš tabletky a až potom ideš zistiť či môžeš keď dojčíš? To je čo za logika? Nie, nedala by som si tabletky pre zvieratá keď dojčím, ale volala lekárovi alebo pohotovosť.
Ja som pouzivala respirator a preventivne som si davala paralen ten nejde do mlieka aby som nechytila teploty, ale maly to aj tak dostal mal lahky priebeh
Ahoj, precitaj si letak, neviem ktory presne invermektin mas. Pri Ivermectin Exeltis je na nete upozornanie: Liek sa môže podávať dojčiacim matkám, iba ak očakávaný prínos preváži potenciálne riziko pre dojča.
Ja som zastancom inverm. pomohol v rodine. Ale keby som bola dojciaca alebo tehotna nebrala by som ho pokial vyslovene nezomieras. Je to moj osobny pocit kedze poskodzuje pecen.
Hlavne nebud vystrasena, niekto ani nevie, ze koronu ma a ma vazne priebeh obycajnej nadchy, nevravim, ze kazdy ale mozes pokojne patrit do tej skupiny. Jedz Ccko, Dcko, Zinok a Imunoglukan.
@anickaaa6aaa a ona sa ide predávkovať?
Ked verite na tieto konske davky, volajte zverolekara a nie nasich zdravotnikov, ked im beztak neverite :D CHORE
1. ivermectin podla zisteni pravdepodobne zmiernuje priebeh covidu u ludi, ktori maju parazity a to ty pravdepodobne nemas, kedze nie si v bangladesi, indii ani nikde podobne. Takze ti ivermectin bude na dve veci. Ono totiz, ked ma clovek parazity, tazko bojuje s virusom, ked sa ich pomocou ivermectinu zbavi, imunitny system ma silu zabojovat s covidom.
2. ivermectin s dojcenim - zbytocne. Jednorazova davka asi vyslovene neuskodi, ked si toho nenapalila nejak moc.
3. co mas za priznaky? proste postupuj v spolupraci s lekarmi. Ak zatial nemas ziadne vazne priznaky, tak klasika, caj, teplo paralen alebo cokolvek, co sa bezne na covid odporuca.
4. rusko nos, nech dieta nenakazis, ale nemusis sa izolovat

A čo s mojou dcérkou? Mam chodiť s rúškom? Vyhýbať sa jej? 😩😩😩 tak strašne sa o ňu bojím... tak strašne!!!!
Zatiaľ nám nic nie je