icon

Invermektin a dojčenie

8. dec 2021

Prosím 🙏🙏🙏 bez blbuch reči. Skúsenosti vedomosti, informácie???
Práve som sa dozvedela ze som pozitívna a okamžite som si dala 2tbl invemektinu. Dojcim.
(Podľa váhy, 1tbl na 30kg)

vahcaac
8. dec 2021

Neboj sa, možno budes mat úplne ľahký priebeh, opýtaj sa lekára na tie lieky. Budem ti držať palce ❤️❤️

dominidi
8. dec 2021

@venusa85 zohnat sa da velmi lahko aj neoficialne, bohuzial.. a potom to vyzera ako tuto pani, ze si lieky ordinuje podla seba a podla toho co povedal sused suseda..

anickaaa6aaa
8. dec 2021

@jaroe tak ak sa nemylim davkovanie je pre zvieratá a nie pre cloveka..alebo?

sidicek
8. dec 2021

Naozaj ten liek neber, žiadne štúdie na tento liek nevyšli, to je naozaj neúnosné riziko pre dieťa. A nestresuj sa, malé bude chránené postupne aj tvojimi protilatkami a detičky to väčšinou dobre znasaju. Ty hlavne vitamíny aj dieťaťu môžeš dávať

jaroe
8. dec 2021

@ruzasipova ivermektin je aj humánny liek, veď píše, že si dala tabletky a nie pastu pre kone, či čítaš niečo iné? A čo sa týka PIL- tak je takmer u každého lieku uvedené, že v tehu a počas dojčenia nie alebo po porade s lekárom. Tým nechcem povedať, že ivm. sa v týchto prípadoch pokojne môže, to netuším, ale zas ju tu nemusíte strašiť, akoby užila kyanid.

meluela
8. dec 2021

2% sa vylucuju do materskeho mlieka, nie je zname, co to robi dietatu, kedze neboli na to spravene studie. Radsej by som davala teraz nejaky cas UM cez cievku nasledujuce davky (mlieko odstriekala a vyliala) a poradila sa, do akej doby bude liecivo prec z organizmu (tipujem coskoro - polcas rozpadu iverrmectinu je 12 hodin a jeho metabolitov 3 dni). Nabuduce sa radsej vopred poradit s lekarom pred tym, nez uzijes off label liek na predpis. Drzim palce, aby si mala lahky priebeh a skoro sa uzdravila.

sidicek
8. dec 2021

@anickaaa6aaa aká pohotovosť ved im zatiaľ nič nie je, len pozitívny vysledok

weva0188
8. dec 2021

Môj syn to odo mňa nedostal, nebola som nijak izolovaná od neho,ale s tým dojčením a ivermektinom by som volala lekárovi radšej. Ja beriem vitamín C,D + zinok,isoprinosine a niečo na bolesť.

autor
8. dec 2021

@guava1989 bolia ma priedušky pľúca. Inak nekaslem, žiadna teplota, ABSOLUTNR NIC. priedušky ma bolia už dlho. Aši pred 2t som tu založila tému o tom, že mám sťažené dýchanie. Myslela som si ze psychika. Tak som chcela ísť na vyšetrenie ale vyžadovali test. Ono raz nic raz horsie

tina4931
8. dec 2021

@evaachesa čo klameš? Aké tablety pre zvieratá? Je aj normálny ľudský ivermektin. My sme mali na predpis.

jaroe
8. dec 2021

@anickaaa6aaa a aký termín sa používa u človeka?

77daniela77
8. dec 2021

Uz tu ta otazka bola a ze pri doceni mozno brat ivm,ze overena mamilami,skus to tu pohladat....

autor
8. dec 2021

Viem ze som urobila hlupost

autor
8. dec 2021

Ani na pohotovosti nevedia povedat

autor
8. dec 2021

Ani gybekolog

roobett
Odpoveď bola odstránená
petraj122456
Odpoveď bola odstránená
petraj122456
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
8. dec 2021

....Ivm je aj vo forme pre ludi,tak snad brala ludsky🤦

fineta
8. dec 2021

@autorka napiste mi sukromnu správu, podelím sa s osobnou skúsenosťou.

salome123
8. dec 2021

Toto musí byť vymyslené... Neverím, že by niekto normálny toto spravil.

scorpionflower1
8. dec 2021

Ja si kopnúť nepotrebujem, ale ak nechceš počuť pravdu, tak sem nepíš. Ohrozuješ seba aj svoje dieťa. Môžu ti zlyhať obličky aj pečeň, a ešte ti to aj nepomôže, ak nemáš parazity. Daj si respirátor a s malou buď, čo najmenej v kontakte.

maca1984
8. dec 2021

Bože ale ste tu podaktoré sprosté.
Ste si prečítali že ivm.pre kone,zvieratá.
Ale neboli ste natoĺko schopné si prečítať ,že existuje aj ivm.pre ĺudí.
A miesto rady zas máte potrebu len zhadzovať.
Sa hanbite

scorpionflower1
8. dec 2021

@tina4931 a vy ste ten ľudský ivermectin mali predpisany na covid?

autor
8. dec 2021

@maca1984 presne tak
Dakujem

autor
8. dec 2021

@77daniela77 mamile neverím. Ya je za dojcenie za každých okolnosti

scorpionflower1
8. dec 2021

V pribalovom letaku na nete je, ze nie je vhodny pre tehotne a dojciace.

salome123
8. dec 2021

Daj si ešte zopár ivm. A zachvilu budeš fit... možno 🙂 za ten čas daj bábu umelé mlieko, nech nedoplatí na tvoju hlúposť

maca1984
8. dec 2021

Nemáš za čo..
To , že ivm schválili (dočasne )ako liek, to už prehliadli.Aj to, že ho podávali v nemocniciach.
Né,oni prečítajú len titulok v článku, že ivm pre zvieratá a dovi,zhaslo.

fineta
8. dec 2021

@autorka Mala som covid cca pred 2 tyzdnami. Priebeh bol taky ako pri silnejsej chripke, tyzden teplota 38 - 39 °C. Dceru som dojcila na poziadanie ako aj predtym. Nic lepsie som pre nu nemohla spravit ako odovzdávať jej prirodzene protilatky. Samozrejme ziadny respirator, ved som s nou 24/7. Spime vedla seba.
Uzivala som 5 dni ivm - vdaka zaň, a k nemu pridala atb. (augmentin). Popri tymto liekom este vitaminy C, D a Zinok. Proti teplote paralen. Obcas acylpyrin.
Hlavne treba byt v psychickej pohode a co najviac oddychovat. Ziadny zbytocny stres. Skore uzdravenie. 😊