Invermektin a dojčenie
Prosím 🙏🙏🙏 bez blbuch reči. Skúsenosti vedomosti, informácie???
Práve som sa dozvedela ze som pozitívna a okamžite som si dala 2tbl invemektinu. Dojcim.
(Podľa váhy, 1tbl na 30kg)
@maca1984 aj ten ludsky je na liecbu svrabu, zatial sa nepotvrdilo, ze by liecil covid. Ludia sa vyhrazaju lekarom, aby im ho predpisovali, lebo oni citali, ze to pomaha... videla som to tu v nejednej diskusii, ze sa dokonca sudom vyhrazala jedna lekarovi, ktory jej ho nechcel predpisat
Hlavne kľud. Liek by sa mal do 24 hodín z tela vylúčiť, tzn. 24 hod. nekojiť.
Často vetrať, stále nosiť respirátor, často si umývať ruky. Čo najmenej byť v kontakte s dieťaťom (aj keď je to ťažké). Nespať s dieťaťom v jednej miestnosti.
Po 24 hodinách začať kojiť, cez materské mlieko dostane dieťa protilátky (preto odporúčajú očkovať nielen tehotné ženy po prvom trimestri, ale aj kojacie matky).
Aj farmafirmy, ktoré Ivermektín produkujú potvrdili, že na koronavírus nezaberá. Pôsobí vraj ako placebo. Ale ak niekto tomu verí, nech ho užíva, ale najprv sa poradí s doktorom o dávkovaní.
Brať vitamín C, vitamín D, Zinok - prečítaj si najprv pribalový leták pre Zinok.
V prípade horúčky zobrať PARALEN.
Neboj sa, dostaneš sa z toho, nemáš vek 50+
Držím palce a hlavne myslieť pozitívne, nech je hlava v pohode a bude aj ľahší priebeh. 😉
@fineta naozaj si aj dojčiace aj brala inm????
V prvom rade kľud. Ak je na pribalovom, že nie v dojčení, tak vieš. Skús zvážiť či ti aj niečo je, či nie... Ak ti bude zle, prestane s dojčiť a dáš si radšej liečbu silnejšiu. (Ja som tak prestala kojit)dieťa potrebuje mamu zdravú, aj keď bude na UM. Čo sa týka lieku, hejterky, mám ho doma od zdravotnej sestry, tento liek podávajú aj na covidovom oddelení...takže oplujte autorku a dokopajte ju za to, že je v strese a boji sa...možno spravila chybu, ale boji sa ...a ano v tv hovorili že je neúčinný...🤦autorka držím palce...
Naozaj.
a povedzme si úprimne...keby šlo do tuhého,kto nevyskúša čo môže?
Či očko,či neočko.
Štúdia-neštúdia...
Prepáč, ale chcela si vyšetrenie že máš sťažené dýchanie, ale nešla si, lebo si si nechcela dať urobiť test?? Test, ktorý teda mohol aj odhaliť, že to sťažené dýchanie je preto, že máš kovid? Nejako nerozumiem tejto logike.... Každopádne, gratulujem že si KONEČNE na ten test šla....Kokos
Ja to s čistým svedomím napíšem, Ivm som si dovliekla z Egypta.
Pre istotu.Za "pár korún".Jeden nikdy nevie
@salome123 ano? Vidite to tak? Ja som bola prave milo prekvapena, ze nikto z okolia, kto ho užíval hneď pri prvych príznakoch neskoncil v nemocnici a ani nezomrel. 😊 Zvladli to doma v posteli. Viď aj pacienti MUDr. Janekovej.
Lebo o covide sa 2 roky rozprava ako o smrtelnej chorobe. Je vidiet, ze ked sa liečba podchyti v počiatku ako má, tak moze skoncit pre pacienta šťastne.
@scorpionflower1 ano
Ja mám tiež susedu, áno skúsenosť koňovho brata pes ,nasadila si ivm.ktorý som kúpila v Egy a prešla covidom s prstom v nose.A to bolo nedávno,čo už úradovala delta.
Štastie?ivm?🤷♀️
Dojci dalej, ja mam tiez covid a dojcim. Jedine nase dojcene je negativne 🙏🏻 ostatni pozitivni. Babatku davas mliekom protilatky
Len za to ze si Pozitívna p has do seba lieky a neprečítas anni pribalovy leták? Si očkovaná?
Naozaj nechapem ludi, co sa nedaju zaockovat, ale pchaju do seba potom pri pozitivite na covid bez rozmyslu tento liek...
@luchab to je o uhle pohladu. Vy nechapete takychto ludi a tí zase nechapu Vás. 😊 Jednoducho veria viac svojej imunite ako vakcine. To je aj zbytočné rozoberat, k nicomu to nevedie. Kazdy nech si spravi ako uzna za vhodne podla svojho pocitu, instrukcií svojho lekara vzhladom k zdravotnemu stavu. 😊
Radsej by som ju asi nedojcila, kým berieš tieto lieky. Veľa ľuďom to pomohlo, čo viem, ale neviem, či je vhodné popri tom dojčiť. Asi radšej nie. Nech nemá mala problémy.
@mishach si zlata. Ďakujem za ľudí ako si ty🥰
Takže keď dojcim, môžem ju teraz večer nadojcit pred spaním?
Ja som ich vzala len 2, viac neplanujem
No aj tak... Podľa mňa je to risk. Nikto ti nepovie, čo to spraví. Netvrdím, že si urobila zle, že si ho vzala, ale to dnešné mliečko by som nedávala... Ale je to na tebe. Držím palce, aby všetko dobre dopadlo.
Bože ženy vy niektoré viete byť riadne hnusne. Až mi je z vás zle. Mamicka si pýta radu a vynamiesto normálnej odpovede ju tu idete zvozit ako nejakú nesvojpravnu. Ale možno sa vám ulavilo. Poznám ľudí ktorý pri covide užívali ivermektin. Aj v nemocniciach ho používali pri covid pacientoch. Nechápem ako každý môže veriť iba tomu čo povedia v správach.

....no ako myslis,ale viac zien pisalo ze kojili aj s ivm.