Išli by ste na služobnú cestu napriek chorobe?
Ahojte, v utorok ráno mám cestovať na služobku, sama, autom do ČR. To nie je problém, šoférujem rada. Ale od včera poobedia som cítila, ako by na mňa liezla choroba. Pila som čaje, dala som si vitamín C a na noc theraflu. Dnes ráno som sa zobudila s boľavým hrdlom a opuchnutou mandľou. Išla som na pohotovosť, kde mi pozrela do hrdla a povedala, že na toto treba ATB a predpísala mi Dalacin. Ten som dnes zatiaľ užila dve tabletky. Cítim sa slabá, ale teplotu nemám. Cestovať mám v utorok ráno. Ubytko zabookované, program pripravený. Priateľ mi hovorí, že mám počkať do utorka rána, keď sa ráno zobudím, že mi bude zle, tak napíšem kompetentným, mám zrušiť ubytko (bude tam storno poplatok). Že ATB možno zaberú a v utorok mi bude lepšie. Čo by ste urobili vy? Zatiaľ sa tiež prikláńam k tomuto. Ale, ja som pomerne zodpovedná v tomto a nepríde mi fér, cestovať na služobku chorá kvôli ostatným. Popravde neviem, či budem v stredu infekčná.

Ak je to bakteriálna angína do zajtra budeš ok. Nebudeš ani infekčná. Len poctivo dober antibiotiká. Mne sa páčia tie komentáre, že hneď na PN (a to ja som zástanca pn ak treba) a v iných témach komentáre, ako OČR a pn je najhoršia pohroma a zamestnávateľ takých ľudí nechce. Že na Pn sa chodí len pomaly pred smrťou a keď už mas čerpať dv