icon

Ako liečiť dlhodobú bolesť hrdla?

Dnes o 04:38

Presne pred tyzdnom ma zacalo boliet hrdlo aj som sa citila chora, upchaty nos, bolest celeho tela. Prave bol vikend tazke som zalahla. Pila zazvoroy caj, zvysila prijem vitaminov, dala som si dorithricin na hrdlo lebo ine som doma nemala. Do pondelka unava a bolest tela presli, citila som sa uz fajn az na to hrdlo. Ale ani to uz nebolelo cely den. Hlavne k veceru a rano som ho citila, s tym ze rano sa mi dost aj uvolnovali hlieny. Pridala som sinupret. Hrdlo mam zacervene ale uz nie tak ako na zaciatku, mandle nemam zvacsene ani na nich nevidno hnis. Urobila som si strep test z lekarne bol negat. Mam noveho dr, na ktoreho sa vsetci len stazuju, tak ak nemusim velmi tam nechcem. Bola som aj na crp teste v lekarni, toez negat. Davam si teraz septofort na hrdlo no stale ho citim. Neviete nieco poradit?

anonym_ac9071
Dnes o 04:49

@anonym_autor aj ked ti vysledok nejakeho testu z lekarne vysiela negativne, streptokoka mať veru môžeš, z labákoch sa na neho čaká týžden +

letfenixa
Dnes o 04:49

Mne pomaha Glimbax.

autor
Dnes o 04:54
@anonym_ac9071

@anonym_autor aj ked ti vysledok nejakeho testu z lekarne vysiela negativne, streptokoka mať veru môžeš, z labákoch sa na neho čaká týžden +

@anonym_ac9071 mala som raz streptokoka a to teda vyslo aj na tom samoteste a to bola priserna bolest hrdla plus aj biele flaky som mala na mandliach. Pockam asi do pondelka a ked tak zbehnem k dr

anonym_a9e1c3
Dnes o 05:28

Glimbax pomaha

tundra
Dnes o 05:29
@anonym_autor

@anonym_ac9071 mala som raz streptokoka a to teda vyslo aj na tom samoteste a to bola priserna bolest hrdla plus aj biele flaky som mala na mandliach. Pockam asi do pondelka a ked tak zbehnem k dr

@anonym_autor vyskusaj rozpucit cesnak,nechaj ho 10.min. na vzduchu a potom prehltni.Idealne kombinovat s medom,najprv cesnak,potom med.
Mne to pomohlo,za dva dni hrdlo prestalo boliet.

autor
Dnes o 05:31
@tundra

@anonym_autor vyskusaj rozpucit cesnak,nechaj ho 10.min. na vzduchu a potom prehltni.Idealne kombinovat s medom,najprv cesnak,potom med.
Mne to pomohlo,za dva dni hrdlo prestalo boliet.

@tundra 😞😞 toto zial nemozem, by som asi skoncila s akutnym zlcnikovym zachvatom na urgente

anonym_014840
Dnes o 09:16
@anonym_autor

@tundra 😞😞 toto zial nemozem, by som asi skoncila s akutnym zlcnikovym zachvatom na urgente

@anonym_autor vyvar 5-6 klinčekov 5 minút vo vode s pokrievkou a vypi pred spánkom, alebo môžeš ráno a večer pohrýzť a zjesť 2 klinčeky sú silne antibakteriálne. Já ich zvyknem hryzť preventívne večer pred spánkom.

lucia147852
Dnes o 09:24

Silny salviovy čaj a vlažný kloktat. Plus si správ normálny a medzitým pi. Šalvia mi na dlhodobe problémy s hrdlom zabrala vždy.