Je bezpečné užívať dvojeantibiotiká naraz?
je bezne brat narat dve rozne antibiotika?
samozrejme, s probiotikami...
ak ich uzivas podla ordinacie lekara, nemusis riesit, ci su bezpecne, lebo lekari vedia,c o robia.
@simca06022011 vidis, ze sa bavis. Si strasne hlupa zena. Ano, ked ti to pomoze, ta osoba umrela. Dufam,ze sa ti dnes bude lepsie spat
@anonym_autor je mi luto, ze mate v rodine tragicku skusenost. ale vseobecne sa vie, ze paralen treba dodrziavat maximalne davky (ako vsetky lieky) - a ze predavkovanie moze byt mimoriadne skodlive a fatalne. neviem - kazdemu snad dopne, ze ked sa na skatulke pise 3x denne 1 tabletka, tak nezjem 9 za den. zial. takto su skodlive vsetky lieky pri predavkovani, aj niektore vitaminy.
k ATB - zjavne sa vsetky bakterie, ktore ti nasli, nedali obsiahnut 1 ATB, tak musis grat dvoje. daj si kvalitne - ale kvalitne probiotika s dostatocnym odstupom od ATB.
@simca06022011 vidis, ze sa bavis. Si strasne hlupa zena. Ano, ked ti to pomoze, ta osoba umrela. Dufam,ze sa ti dnes bude lepsie spat
@anonym_autorcitam celu diskusiu a nestacim sa cudovat.
cches skusanosti? ved lekar, co ATB predpisal ich ma, predpisuje ich tak a vie, ako an to ludia reaguju a ake su ucinky.
co sa tyka toho Pralaenu, meisas jablka z hruskami.
Predavkovanie sa Paralenom a normalne uzivanie je dost rozdiel. kazda latka, ktora sa berie v koncentracii, ktora je vyssia,a ko je vhodne, moze zatazovat pecen.
pokial sa uziva uplne ebznym sposobo, tak je to ok.
@anonym_autorcitam celu diskusiu a nestacim sa cudovat.
cches skusanosti? ved lekar, co ATB predpisal ich ma, predpisuje ich tak a vie, ako an to ludia reaguju a ake su ucinky.
co sa tyka toho Pralaenu, meisas jablka z hruskami.
Predavkovanie sa Paralenom a normalne uzivanie je dost rozdiel. kazda latka, ktora sa berie v koncentracii, ktora je vyssia,a ko je vhodne, moze zatazovat pecen.
pokial sa uziva uplne ebznym sposobo, tak je to ok.
@simca06022011 uzivanie o par dni dlhsie ako bolo potrebne, ozaj nemam chut sa tu s tebou teraz dotahovat, je mi ta luto...
@ukulela ano, tam boli zapaly aj v zlcniku a jedno s druhym prepojene ...
@majamat ak teba udivuje moja diskusia, potom co hovoris na to, ako s tebou tocia nasi politici? ci teba sa to netyka?
Dakujem vsetkym za odpovede. Koncim tuto diskusiu.
@simca06022011 uzivanie o par dni dlhsie ako bolo potrebne, ozaj nemam chut sa tu s tebou teraz dotahovat, je mi ta luto...
@majamat ak teba udivuje moja diskusia, potom co hovoris na to, ako s tebou tocia nasi politici? ci teba sa to netyka?
@anonym_autor co?
nech ma politici ovlyvnuju akokolvek, tvoja odpoved je total od veci a s temou nema absolutne ziadny suvis.
@thirstymonk chod sa napit ked si smadna. Papa
@anonym_autor Za prvé ja som chlap, za druhé piť som prestal, keď som mal 16. Ďalšie otázky?
@anonym_autor Počuj, ty si naštuduj základy toxikológie, lebo jedna zo základov toxikológie znie "Každá látka je škodlivá!" Každá jedna, aj voda, aj kyslík.
Vypi 5 litrov vody naraz a zomrieš. Dýchaj 100% kyslík z dýchacej bomby a zomrieš. Všetko je škodlivé.
Jasné, že keď sa niekto predávkuje paralenom, tak zomrie. A keď sa niekto predávkuje vodou, tak zomrie tiež. Asi by som mal založiť tému, či majú ľudia skúsenosti s pitím vody. Podľa mňa by sme ju nemali piť, keď sa môže zomrieť na to :D

@anonym_autor Nie mne to nepomoze, ale ty sa tu kludne mozes zavzdusnovat dalej. A nema sa mi preco zle spat, mozno tebe . Hlupa si jedine ty, ked porovnavas bezne uzivanie lieku a predavkovanie.