icon

Je bezpečné užívať Fevarin v tehotenstve?

1. máj 2026

Ahoj mam uzkostnu poruchu kym som neotehotnela nemala som silne uzkosti teraz som v 8tt a mam dosť silne uzkosti niekedy mam problém ísť do obchodu a moj dr mi povedal že mam brať fevarin 50mg lenže čítala som ten letačik k tomu a nemal by sa brať na začiatku a na konci tehotenstva dr samozrejme vie o tehotenstve. Prosím vás ak sa tu niekto najde kto mal tiež podobné lieky v tehu bolo všetko ok? Nič sa nestálo bábätku?

anonym_b062b8
2. máj 2026

@anonym_autor ja som brala celé tehotenstvo seroxat a mám zdravé deti

anonym_5da6f6
2. máj 2026

Neveris svojmu doktorovi ale ked Ti napisem, budes sa riadit podla mna? Aj ak som predavacka ci kurierka? Akoze chora doba toto, nech sa na mna nikto nehneva.

anonym_dcdd66
2. máj 2026

kamaratka brala pocas 2 tehu ileky a obe deti su ok, uz su na ZŠ, ale to ze ti to napisem neznamena ze to tak bude aj u teba

anonym_8fc88a
2. máj 2026

brala som - jedno dieťa PAS, druhé je tiež zvláštna povaha, keby že ju dáme diagn kto vie či by nenašli nejakú poruchu. možno vysokof. PAS.

marianarem
2. máj 2026

@anonym_autor Ja som brala nizku davnu Mirzatenu, syn je ok. Ak si nie si ista s Fevarinom, chod sa poradit do ambulancie klinickej farmakologie, ja som bola. Inac za to zhorsenie mozu aj hormony, ja som mala za zaciatku tiez zhorsenie a hovorila som si, ze 9 mesiacov to takto nevydrzim. Ale ono to uz tak po 9-10tt slablo, ked si telo na tie hormony zvyklo. Potom dalsi veky vykyv bol tesne po porode, zase kym si telo nezvyklo.

anonym_a39258
2. máj 2026

@anonym_autor lieky niesu testovane na tehotnych a kojacich takze v podstate v letaciku je to napisane takto..
Skus aj intenzivnu psychoterapiu, materstvo je zahul, ked prezivas teraz toto co bude ak sa dieta narodi? Zapracuj na sebe
Snad nebudes s dietatom sediet 24/7 doma lebo mas nejaku uzkost a nevies ist do obchodu mu kupit rozok a maslo , nepredstavitelne
netrap to dieta a pracuj intenzivne na sebe kym si este tehotna
Resp pracovat na sebe si mala aj predtym nez si otehotnela

anonym_a39258
2. máj 2026
@anonym_8fc88a

brala som - jedno dieťa PAS, druhé je tiež zvláštna povaha, keby že ju dáme diagn kto vie či by nenašli nejakú poruchu. možno vysokof. PAS.

@anonym_8fc88a preco nedate? Nech viete na com ste

anonym_adb275
2. máj 2026
@anonym_8fc88a

@anonym_8fc88a je tu aj iné teória a vysoko pravdepodobná a síce, že autizmus je zo 70 až 90 percent dedičný. Je možné, že matkine úzkosti a depresie sú dôsledkom nediagnostikovaného PAS, resp. zvláštnosti v správaní, ktoré dedične prešli na deti v rôznom rozsahu.

anonym_8fc88a
2. máj 2026
@anonym_a39258

@anonym_8fc88a preco nedate? Nech viete na com ste

@anonym_a39258 už je takmer dospelá

silvia7762
2. máj 2026

@anonym_autor na tie uzkosti skuste radsej meditaciu .Na yotube su take meditacia s hovorenim co mate robit.

anonym_a39258
2. máj 2026
@anonym_8fc88a

@anonym_a39258 už je takmer dospelá

@anonym_8fc88a teraz bezne sa dospeli diagnostikuju a vela veci to vysvetluje