icon

Je konanie lekárky pri CRP testoch správne?

30. okt 2024

Idem vypustiť paru a prosím o názor čo si o tom myslíte?Boli sme doma všetci chorí ja a deti ATB zápal priedušiek.Muza to chytilo teraz po týždni... od soboty vysoká teplota 2 covid testy negatívne veľmi kašle a boli ho hlava.Dnes volal doktorke, že stále má ráno 37,7 či môže prísť, alebo či mu pošle e recept na ATB, že sme všetci mali chytene priedušky.Tak nie, dnes nemá prísť, ale zajtra ráno a predtým si ma kúpiť v lekárni Covid test, crp test a test na chrípku.Som nahnevaná prečo si ma sám kupovať crp test prečo mu ho nespraví ona?ja som bola u lekárky spravila mi crp a išla som s ATB domov
Nejde o tých 15-20 eur, ale o princíp.To si môže testy spraviť doma poslať jej fotku a buď pošle lieky, alebo netreba a vylezi to.On si ho zaplatí sám a ona si ho dá preplatiť od poisťovne.Co to je za móresy to sa budeme sami liečiť?Má aj vaša lekárka takéto požiadavky?

lukbe
30. okt 2024

Toto ja nechápem, teda takýchto lekárov. Od covidu mnohí spohodlneli, nechápem, ako mozu liečiť pacientov spoza tlf či počítača. Počúvam to aj o detských lekároch. To je fakt hrozné a na nervy. Môj to nikdy nerobil, aj počas covidu riadne ordinoval, robil vyšetrenia, odbery. Akurát pri covide som telefonovala. Aj minule som bola prechladena, sam mi urobil covid test, hoci som vravela, že to poznám, že covid to nie je. Ale vravel, ze mam nárok na antivirotika, tak preto. Podobne aj CRP robí a to isté jeho zastupujúca Dr. Je uz asi naozaj zázrak stretnúť dobrého lekára.
A od toho vášho by som asi odišla.

taktotedanie
30. okt 2024

No taky postup asi zvolila, moze … ty si vyventiluj nervy
Kedykolvek muz moze lekara vymenit