Je moja noha opuchnutá alebo je to iný problém?
Prosím o názor. Je moja noha opuchnutá?Ta bolesť začala niekde v strede stehna z prednej strany,myslela som si ,ze som si natiahla nejaký sval. Tak som bola týždeň doma,ako tak sa to ukludnilo,ale stále cítim ze ma Ta noha pobolieva,nie nejako moc skôr taká tupá bolesť. Ide mi to až od bedrového kĺbu, po bočnej strane,až pod koleno. Bola som aj u ortopéda a ten mi povedal,ze ten sval je normalny. Zistil mi len skoliozu chrbtice ,pokles panvy a o pol cm kratšiu nohu. Ale mne sa to nezdá. Dal mi len rehabilitácie. Ďakujem
@anonym_autor Ahoj, mne sa opuchnuta z tychto fotiek nezda vobec. Ale kedze mas take problemy ako uviedol ortoped, skus sa objednat k fyzio rehabilitacie.
Behavaš? Ak máš kratšiu nohu a beháš tak ten pol centimeter/centimeter ti môže robiť šarapatu. Nájdi si dobrého podológa a nech ti spraví vložky na mieru, s ktorými vykompenzuje tú kratšiu nohu. Tým pádom nebudeš siliť kĺby. Ja som začala behávať a nemohla som behať viac ako 3km a aj to som mala 2 týždne bolesť v bedrovom kĺbe, hlavne keď som mala stúpiť na nohu po dlšom sedení, otočiťsa a podobne. Ako mi urobili vložky tak bolesť bedrového kĺbu vymizla
Mne sa trochu opuchnutá zdá.. ale ťažko povedať.
Behavaš? Ak máš kratšiu nohu a beháš tak ten pol centimeter/centimeter ti môže robiť šarapatu. Nájdi si dobrého podológa a nech ti spraví vložky na mieru, s ktorými vykompenzuje tú kratšiu nohu. Tým pádom nebudeš siliť kĺby. Ja som začala behávať a nemohla som behať viac ako 3km a aj to som mala 2 týždne bolesť v bedrovom kĺbe, hlavne keď som mala stúpiť na nohu po dlšom sedení, otočiťsa a podobne. Ako mi urobili vložky tak bolesť bedrového kĺbu vymizla
@anonym_2bf8ec ano behavala som na páse a vlastne to sa mi stalo asi týždeň potom. Ako mna nohy pri behu neboleli, len potom neskôr ako som skrčila nohu tak brutálna bolesť vpredu v strede stehna. A odvtedy sa to so mnou vlečie. Ja uz neviem co s tým. Na ortopedii na vysmiala ,ze ta noha je normálna len mne sa zdá trocha pripuchnuta, aj ten sval ked skrčim nohu je nejaký divný 🤷♀️tak neviem ,či som si mohla ublížiť tym behom nejako

šak z chrbtice sa ti ťahá tá bolesť,smer fyziológ