Máte skúsenosti s ischiasom a podobnými príznakmi?
Ahojte. V septmebri som bola s bolestami v lumbalnej casti chrbtice na pohotovosti, plakala som od bolesti. Potom som chodila na injekcie, ale moc mi to nezaberalo, počase už hej, už som ani nechodila a bola som na flektore a guajacurane. Ale znovu tie bolesti prisli. Uz dlhsie ma pobolieva, niekedy ma tam aj tak pichne, pri nejakej polohe. Na kolko som cvicila a schudla som 10kg na radu lekarov, som myslela, že sa mi to zlepši. Ale striela mi to do pravej nohy, aj ked nohu vystriem, taha to cez lytko a stehno nad zadok; no najviac to vitim pod kolenom v lytku, taky tlak, alebo pocit strpnutia, nie je to priam bolest, ze by som chodit teraz nevedela, ale ide to az k členku ku chodidlu a bolieva ma aj pod palcom ta kosticka. Som viac menej lavačka, syna nosim na pravej strane, a lavou robim ostatok, a viem, že si tu stranu zaťažujem o to viac a snažim sa to obmedzovať.
Ale este ma hneva, že mi v bedrovom kĺbe praská, až ma niekedy vystrie, už ked som cvicila ma to dost obmedzovalo.
Potom mam na tej istej nohe aj žily, nohu mam všeobecne väčšiu, mam tam o kilo viac svaloviny ako na lavej .. neviem ci to moze byt tym..
Maly ste podobne priznaky ?
Chod spat k dr. Uz si schudla, tak uz nemoze kecat, ze to mas vsetko z nadvahy, tak sa snad na teba niekto pozrie. Ved to moze mat vela pricin, to za cely rok si uz mohla mat obehnute cele koliecko vysetreni.
Chod spat k dr. Uz si schudla, tak uz nemoze kecat, ze to mas vsetko z nadvahy, tak sa snad na teba niekto pozrie. Ved to moze mat vela pricin, to za cely rok si uz mohla mat obehnute cele koliecko vysetreni.
@veselo_neveselo bola som u dr, teraz ma poslala na rtg bedrového kĺbu, mr som bola len krcnej a to som platila 200€ , inak čakacie doby sú veľmi dlhé ku neurológovi idem koncom augusta

Toto môžu byt platničky a to chce vyšetrenie u neurológa a MRI
September? Však to je takmer rok. Rok si si nenašla čas na návštevu lekára?