Je moje schudnutie v poriadku?
Ahojte chcela by som sa opýtať či je to normálne mala som 62,2 kg a teraz mám 60,6 je to normálne že som schudla? Je pravda že mám trochu stres a tak okolo detí snažím sa jesť pravidelne a vážim sa skoro každý deň už mám z toho stresy neviem čo mám robiť
@pupetko263 z toho stresy? to vazne? tak jedz viac sladkeho a mas to spat. ak nechces chudnut. napr aj voda v tele dokaze robit rozdiel vo vahe 1-2kg. alebo pred cyklom a pocas mozes mat viac.
Ja sa vyprázdnim a mám o kilo menej :D žiaden strach. Po strašnom rozchode a veľkom strese som schudla skokovo z 56 na 49kg asi za 2 týždne, čo som zjedla išlo von alebo som aj chcela jesť a nedokázala som prehĺtať.
Pokiaľ môžeš jesť a normálne fungovať je všetko ok a odporúčam váhu odstrániť z domu 😉 inak sa to môže stať posadnutosťou.
Stačí, že si mala jeden deň ovulaciu, bola zavodnena a druhy den skončila a takyto rozdiel na vahe je na svete... A takto by sme mohli pokračovať.... 🤷♀️ Netreba panikarit, rozdiel 2 kg v priebehu jednotlivych faz cyklov su bezne. A potom ked sa k tomu prirata kolko si toho zjedla a vypila, potom vylúčila.... Je to bežné
@pupetko263 úplne normálne menzes, stolica, viac vody toto nestojí ani za reč.Naco sa každý deň vážia?
Ja mam prave anginu, som tehotna a z nedele do utorka som chudla tiez vyse 2 kil. V decembri sme mali v rodine nestastnu udalost, tiez isli dolu 3 kila za 3 dni. Kedykolvek, ked sa viac najem, mam aj o kilo viac. Potom pojdem na zachod, trochu sa prejdem a rano mam zas o kilo menej. Je to uplne normalne. A uplne normalne je nevazit sa kazdy den a neprezivat to tak.
@elizabet173 prečo by som potrebovala psychológa? Pýtam sa úplne normálne na tom nič nie je
@pupetko263 bola som zvyknutá mať svoju váhu 62 kg dlho som sa nevážila a keď sa vážili deti že koľko majú tak sa idem aj ja a bola som v šoku že čo
Kazdy den sa neprestavam divit z coho vsetkeho vedia byt zeny v soku alebo v strese. Az by si jeden myslel ze zdravy rozum opustil tuto planetu.
@pupetko263 to akože vážne robíš z 1,5 kg takú drámu? Ja že ide o 15 kg. A potom,že nepridávaj blbé komentáre. 😀😀 No dá sa to? 😀😀😀
@pupetko263 Ja nechapem,preco si z toho v soku... zeny sa zvycajne potesia, ak sa na vahe objavi nizsie cislo. Ale uz ti tu vyssie bolo odpovedane- vaha zeny pocas mesiaca kolise, rozdiel 1-2 kg je uplne normalny.
A to bolo chudnutie za aké obdobie ??? Akože keby som pribrala 1,6 tak z toho mám väčší stres ako keby som schudla 🤣
@elizabet173 ja si myslim ze štomsi niekto musi robit prdel. Neni davno tu tiez jedna riesila 1,1 kila. Dospela zena a matka nemoze byt predsa v strese a v soku z toho ze ma o 1,5 kila menej.
Ako tak čítam vidím že som na smiech
@pupetko263 tak normálne to nie je či áno?
Neváž sa zabudni na váhu, alebo sa odvaz raz za týždeň, mesiac.
Uvedomuješ si, že to čo si schudla je cca váha slušnejšej stolice? Keď schudnes bez príčin z 62 na 55 tak potom môžeš premýšľať a stresovať. Ja mám počas cyklu rozdiel vo váhe +/- 2,5 kila.
Teraz to nemyslím posmešne, alebo nejak uštipačne, ale lieky od psychiatra už užívaš?
@lavender94 nie neužívam nemám prečo niečo som sa opýtala a už každý píše o psychiatrovi je tu veľa tém ktorý by potrebovali odbornú pomoc a nepíšem to nič v zlom fakt nerozumiem
@pupetko263 nerozumies? Je to preto, ze si v strese a v soku z 1,5 kila. Cakas ze budes mat na gram stabilnu vahu cely zivot? Pocitas si aj vypadnute vlasy? Toto je tak maly ubytok, ze tvoja otazka je nieco medzi absurdna a komicka.
@pupetko263 čo by si robila keby si za pár týždňov ( 3 - 4 t ) schudla až 12 kg?? Kedysi to bol môj prípad. Tie 2 kg je nič a že až tak ťa to trápi? Naozaj by si mala zvážiť psychológa
@pupetko263 nie je to prvá téma, kde sa stresujes z iracionalneho dôvodu. Áno, báť sa o svoje zdravie kvôli jednému schdudnutemu kilo je niečo, čo by si mala riešiť psycho odbornou pomocou. Ale ak sa ti niečo nezda, choď k obvodnému, vysvetlí, čo všetko ťa trápi a z čoho všetkého stresujes, nie je to prvá téma na tento styl od teba. Pošle ťa tam, kde ťa posielame aj my. Normálne si sa pýtala a ja/my sa ti tu snažíme dať normálnu odpoved, že tvoje problémy nie sú fyzické ale psychologické. Tvoja hlava sa ťa snaží presvedčiť, že s tebou niečo nie je v poriadku a čím skôr to přijmeš ako fakt tým skôr ti bude lepšie. Nie je žiadna hanba ani nič neobyčajné vyhľadať psychiatra a nie je to len pre ľudí, ktorí idú pomaly vyskočiť z okna alebo sa nožom zaháňaju po svojej rodine.
Čo sa ti stane keď navštíviš psychiatrickú ambulanciu? Budeš horší človek? Nie. Ja som tam tiež bola dovolím si tvrdiť že v omnoho lepšom stave ako ty a v stave, ktorý by ešte veľa ľudí ani neriešilo a s odstupom času vnímam, že to bolo jedno z najlepších rozhodnutí v mojom živote.