Je možné nahradiť Frontin liekom Neurol?
Ahojte manžel bere frontin 0,25 môže ho nahradiť neurolom 0,25 je to to iste alebo neurol silnejší?
@pinkgirl manžel chce vysadiť keďže už bere nad rámec a psychiatrická mu nechce predpisovať tak ideme doma znižovať každý deň o štvrtku menej lenže už nemá vôbec frontin a co sa mu podarilo zohnať bol jediný neurol tak ďakujem ukludilo ma to som sa bala ze je to silnejšie
Vysadzat lieky a hocico riesit ohladom brania (zhananie inych liekov) sa naozaj ma najma s doktorom, ma to svoje opodstatnenie... A nie svojvolne podla uvazenia.
@ardnaxela1989 tieto dva su rovnake...xanax hoci v rovnakej davke je ucinnejsi/silnejsi
nevysadzuj každý deň o 1/4.... to je rýchlo... dostane absťáky
treba ísť pomalšie... aspoň každý 4--5 deň znižujte dávku...popr. mi napíš ako bral doteraz
@deti95060810 on bere aj antidepresiva on uz bol aj n a liečení a znovu sa do toho dostáva povedala mu doktorka ak bude brat antidepresiva nemusí brat vôbec frontin nič sa mu nestane len on si sám v hlave nahovárať ze mu bude to je na dlho len som sa bala ze neurol je silnejší preto som sa tu spýtala na nete som nenašla jednoznačnú odpoveď
@deti95060810 pred tím al brat polku ráno a polku večer a on bral 3aj 4 za deň dnes som mu dala 1 ráno a pobede polku a večer polku plus 3 krat denne antidepresiva a celkom do dnes dal myslím ze tie prve dni budi najhoršie
@ardnaxela1989 to zase nemá až také vysoké dávky. 0.25 je najmenšia dávka a z toho polovica je málo. Frontin účinkuje inak ako antidepresíva, resp. účinkuje antidepresíva nemusia zabrať.
@ardnaxela1989 Držím palce, nech sa tej závislosti zbaví čím skôr. A hlavne tie tabletky odlož tak, aby ich nenašiel. Dávkuj a dávaj mu to ty. A už nikdy sa k týmto liekom nevrátiť. Prvé dni budú kruté. Pri týchto liekoch sú absťáky brutálne. Pre závislého a žiaľ aj pre okolie. A prezri všetko, či nemá niekde tajnú skrýšu.
práveže berie riadne dávky... kto vie ako dlho to už berie... skús len tak ako to má predpísané ...1/2 ráno, 1/2 večer... a o týždeň len 1/4 ráno, 1/4 večer...
a potom keď to zvládne tak len každý druhý deň ...

@ardnaxela1989 kludne, je to to iste