Je normálne mať krátkodobý problém s dýchaním?
Je v poriadku, ak na sekundu akoby nemôžete chytiť dych a lapáte po ňom? Deje sa mi to keď oddychujem, ležím, kráčam... Niekoľko krát za týždeň
To môže byť hocičo ... u mňa napr. takto začínala astma ... ale aj pri tetánii bývajú takéto stavy ... ak sa Ti to opakuje, išla by som určite k Dr.
Mne to pripada ako mierna panicka porucha. Tiez to mavam, hlavne pri vycerpani.
No tak potom ano, tetania a panické ataky.. ja som to mavala ked som zaspavala alebo som sa zobudila s pocitom se sa nemozem nadychnut ale to je spankove apnoe ale tiez to bolo stresom a velkym stresom
Za mňa tetania. Panicke ataky, mávala som to aj ja, neurológ potvrdil. Na to treba veľké dávky magnézia, najlepšie magnerot (voľnopredajné) ale top je magnosolv na predpis.
@marianarem
@dadka1997
@daniela2202
@hrabovo myslite, že to môže byť aj zo štítnej žľazy? Asi to je prvá vec, ktorá mi napadla🙏🏻 ale aj predtým som mávala niekedy podobné stavy a pocit, že sa dusím a zomriem
Tak nie je zle si dat skontrolovat stitnu. Ale ja ju mam v poriadku, kontrolovat si davam pravidelne, lebo polka rodiny ma s nou problem. Toto, co popisujes, mavam a je to problem nervovej sustavy. Nie je to ale nebezpecne, len neprijemne.
Áno, podobné stavy sú aj pri tetánii a panickej poruche,astme...ale ja som ich mala pri hypertyreoze, zvýšenej činnosti štítnej žľazy. Nezanedbajte to...

Nemaš tetaniu ? .. nemala si posledne obdobie stres ?