Je priehlbina v hlave nebezpečná?
Doposiaľ tam nebola. Nestal sa mi žiaden úraz.
Z ničoho nič dovnútra “jamka”
@ka_ty2 nie je to ta oblasť. Je to ešte pred “tým”. Práva strana. Sem tam bolestivé na dotyk, okrem toho mám silne bolesti hlavy
Mas tam cerva co ti zerie mozog, preto sa ti to uz prepadava dovnutra tam, kde ti vznika medzera.
P.S. Mam rontgenove oci, ale si daleko...
@maranta_leuconeura to viem. Mna zaujima či sa s tým niekto stretol. Lekára navštívim
@januska12323 myslite že toto je jedným z prejavov rakoviny? Neutocim, normalne sa pytam.
Viem že som sa nemala kde udrieť.
poznal som jedneho pana co ma priehlbinu vacsiu v hlave kusok nad celom ... a po nejakom case som sa dozvedel, ze mu tam operovali nieco a chyba mu tam kost, mal tam pliesok len ci co. Takto to dosiahol koťuha jeden.
ahoj, prišla si na niečo? Ja som si včera nahmatala taku jamku pri cestičke vo vlasoch, rozmyslam, ci to nie je zo slnecnych okuliarov, kedze ich nosim stale ako celenku a presne mi do toho zapadaju
@kalianka vôbec ale budem rada ak zostaneme v kontakte lebo mňa to strašne trápi. Ale našla som pár diskusii kde ženy písali, že to majú tiež roky a nič s tým nerobia. Iné že boli u lekára a lekár im povedal že je to normálne. Ale ja to asi v pondelok pôjdem ukázať mojej doktorke
Ja mám z ničoho nič roh na hlave. Na strane čela. Bolí keď ma ofukne vietor. mám to roky nikto mi neveril a doktor kukal má to že vraj to nič nieje ale každý deň si to chytám a dotyk boli iba keď ma ofukne..

U dospelého človeka