icon

Je priehlbina v hlave nebezpečná?

26. máj 2024

Doposiaľ tam nebola. Nestal sa mi žiaden úraz.
Z ničoho nič dovnútra “jamka”

autor
26. máj 2024

U dospelého človeka

ka_ty2
Autor odpoveď zmazal
autor
26. máj 2024

@ka_ty2 nie je to ta oblasť. Je to ešte pred “tým”. Práva strana. Sem tam bolestivé na dotyk, okrem toho mám silne bolesti hlavy

maranta_leuconeura
26. máj 2024

Mas tam cerva co ti zerie mozog, preto sa ti to uz prepadava dovnutra tam, kde ti vznika medzera.

P.S. Mam rontgenove oci, ale si daleko...

autor
26. máj 2024

@maranta_leuconeura dobre ty jeden

maranta_leuconeura
26. máj 2024

Toto nie je soplik, ze to vyriesis na fore. Skus lekara

autor
26. máj 2024

@maranta_leuconeura to viem. Mna zaujima či sa s tým niekto stretol. Lekára navštívim

januska12323
26. máj 2024

Choď k lekárovi, môže to byť hocičo od udretia až po rakovinu.

autor
26. máj 2024

@januska12323 myslite že toto je jedným z prejavov rakoviny? Neutocim, normalne sa pytam.

autor
26. máj 2024

Viem že som sa nemala kde udrieť.

egonsk
26. máj 2024

poznal som jedneho pana co ma priehlbinu vacsiu v hlave kusok nad celom ... a po nejakom case som sa dozvedel, ze mu tam operovali nieco a chyba mu tam kost, mal tam pliesok len ci co. Takto to dosiahol koťuha jeden.

autor
26. máj 2024

@egonsk no toto

kalianka
4. sep 2024

ahoj, prišla si na niečo? Ja som si včera nahmatala taku jamku pri cestičke vo vlasoch, rozmyslam, ci to nie je zo slnecnych okuliarov, kedze ich nosim stale ako celenku a presne mi do toho zapadaju

radanna11
5. sep 2024

@kalianka aj ja ju mám a zistila som to asi pred dvoma týždňami som z toho strašne nešťastná

radanna11
5. sep 2024

@kalianka a takisto som si najskôr myslela, že z okuliarov

kalianka
5. sep 2024

@radanna11 a prisla si na daco ine?

radanna11
5. sep 2024

@kalianka vôbec ale budem rada ak zostaneme v kontakte lebo mňa to strašne trápi. Ale našla som pár diskusii kde ženy písali, že to majú tiež roky a nič s tým nerobia. Iné že boli u lekára a lekár im povedal že je to normálne. Ale ja to asi v pondelok pôjdem ukázať mojej doktorke

tatiana149
5. sep 2024

Ja mám z ničoho nič roh na hlave. Na strane čela. Bolí keď ma ofukne vietor. mám to roky nikto mi neveril a doktor kukal má to že vraj to nič nieje ale každý deň si to chytám a dotyk boli iba keď ma ofukne..

jessicakn
20. jan 2025

@radanna11 Ahojte. Prišli ste na niečo? Aj ja som typovala na okuliare. Raz som sa dosť udrela,keď som ich mala na hlave,tiež ich nosim ako celenku. Ale az teraz som si to vsimla. Dakujem
@kalianka

kalianka
26. jan 2025

@jessicakn bolo to z okuliarov. Teraz nenosim a priehlbina tam nie je. A to bola naozaj vyrazna.

akcul13
3. aug 2025

@anonym_autor zmizla vam ta priehlbina? Co ste zistili?

radanna11
21. aug 2025
@akcul13

@anonym_autor zmizla vam ta priehlbina? Co ste zistili?

@akcul13 zmizla 🙂 u mňa bola z okuliarov

akcul13
26. aug 2025
@radanna11

@akcul13 zmizla 🙂 u mňa bola z okuliarov

@radanna11 kolko trvalo cca,kym zmizla? Ja som si ju nahmatala asi pred mesiacom, tiez v mieste okuliarov, no stále je tam🧐🤭