Je tam zápal? Môžem ísť k gynekológovi?
Tvoja lekarka ma zastup a zapaly mocovych ciest prioritne patria k vseobecnemu, nie ku gynekologovi aj ked aj oni riesia zapaly mocovych ciest
pred týždňom som ukončila liečbu od gynekologa, zápal maternice, neviem, či zle určil diagnozu alebo sa to prenieslo na močák
Tvoja lekarka ma zastup a zapaly mocovych ciest prioritne patria k vseobecnemu, nie ku gynekologovi aj ked aj oni riesia zapaly mocovych ciest
@anonym_598d98 má. len neviem, koľko tam budem trčať
Podla priznakov podla mna moze to vyt este mozno doznievajuci zapal maternice, pri zapale mocovych ciest zvycajne su problemy s mocenim. Ja by aom zasla na gyn a ked ta posle k vseobecnemu vtedy k zastupu.
@anonym_598d98 má. len neviem, koľko tam budem trčať
@dennkka Môžeš ísť aj k zastupujúcemu lekárovi. Prípadne zájdi aj k obvodnému lekárovi nech ťa pošle aj k urológovi.
Dnes ráno som zas testovala, a nebolo tam nič, nechápem. Tak som sa rozhodla ešte počkať, ako sa to vyvinie.
Dnes ráno som zas testovala, a nebolo tam nič, nechápem. Tak som sa rozhodla ešte počkať, ako sa to vyvinie.
@dennkka mne raz na preventivke v moci vysli vyssie bielkoviny, na opakovanom vysetreni po par dnoch uplne v poriadku. Nikdy predtym ani potom som problemy s mocovymi cestami nemala. Takze moze sa stat, ze jeden test ukaze nieco zle a pokial nemas problemy s mocenim tak ten prvy bol podla mna falosne pozitivny.

@dennkka nemas pred menzesom alebo po menzese . Aj tak najpresnejsie je ranný moc stredný prúd umyta a smer do labaku + aj kultivacia a budes vediet ako si na tom ci su to močaky.