icon

Je tam zápal? Môžem ísť k gynekológovi?

dennkka
Včera o 18:40

Ahojte, toto mi vyšlo na testovacom prúžku, ja tam vidím prítomnosť bielkovín aj krvi. Pobolieva ma podbruško, občas kríže, som unavená, problémy s močením nemám.
Moja lekárka má dovolenku, môžem ísť aj ku gynekologovi?

Je tam zápal? Môžem ísť k gynekológovi?
tanika
Včera o 18:47

@dennkka nemas pred menzesom alebo po menzese . Aj tak najpresnejsie je ranný moc stredný prúd umyta a smer do labaku + aj kultivacia a budes vediet ako si na tom ci su to močaky.

minenkaa
Včera o 18:51

Ano chod

anonym_598d98
Včera o 18:52

Tvoja lekarka ma zastup a zapaly mocovych ciest prioritne patria k vseobecnemu, nie ku gynekologovi aj ked aj oni riesia zapaly mocovych ciest

dennkka
autor
Včera o 18:55
@tanika

@dennkka nemas pred menzesom alebo po menzese . Aj tak najpresnejsie je ranný moc stredný prúd umyta a smer do labaku + aj kultivacia a budes vediet ako si na tom ci su to močaky.

@tanika nemám pred menzesom ani po, ráno ešte raz otestujem

dennkka
autor
Včera o 18:56

pred týždňom som ukončila liečbu od gynekologa, zápal maternice, neviem, či zle určil diagnozu alebo sa to prenieslo na močák

dennkka
autor
Včera o 18:59
@anonym_598d98

Tvoja lekarka ma zastup a zapaly mocovych ciest prioritne patria k vseobecnemu, nie ku gynekologovi aj ked aj oni riesia zapaly mocovych ciest

@anonym_598d98 má. len neviem, koľko tam budem trčať

anonym_8db871
Včera o 19:25

Podla priznakov podla mna moze to vyt este mozno doznievajuci zapal maternice, pri zapale mocovych ciest zvycajne su problemy s mocenim. Ja by aom zasla na gyn a ked ta posle k vseobecnemu vtedy k zastupu.

anonym_a5d305
Včera o 19:38
@dennkka

@anonym_598d98 má. len neviem, koľko tam budem trčať

@dennkka Môžeš ísť aj k zastupujúcemu lekárovi. Prípadne zájdi aj k obvodnému lekárovi nech ťa pošle aj k urológovi.

dennkka
autor
Dnes o 07:09

Dnes ráno som zas testovala, a nebolo tam nič, nechápem. Tak som sa rozhodla ešte počkať, ako sa to vyvinie.

anonym_8db871
Dnes o 10:10
@dennkka

Dnes ráno som zas testovala, a nebolo tam nič, nechápem. Tak som sa rozhodla ešte počkať, ako sa to vyvinie.

@dennkka mne raz na preventivke v moci vysli vyssie bielkoviny, na opakovanom vysetreni po par dnoch uplne v poriadku. Nikdy predtym ani potom som problemy s mocovymi cestami nemala. Takze moze sa stat, ze jeden test ukaze nieco zle a pokial nemas problemy s mocenim tak ten prvy bol podla mna falosne pozitivny.