icon

Je tam zápal? Môžem ísť k gynekológovi?

dennkka
19. aug 2026

Ahojte, toto mi vyšlo na testovacom prúžku, ja tam vidím prítomnosť bielkovín aj krvi. Pobolieva ma podbruško, občas kríže, som unavená, problémy s močením nemám.
Moja lekárka má dovolenku, môžem ísť aj ku gynekologovi?

Je tam zápal? Môžem ísť k gynekológovi?
tanika
19. aug 2026

@dennkka nemas pred menzesom alebo po menzese . Aj tak najpresnejsie je ranný moc stredný prúd umyta a smer do labaku + aj kultivacia a budes vediet ako si na tom ci su to močaky.

minenkaa
19. aug 2026

Ano chod

anonym_598d98
19. aug 2026

Tvoja lekarka ma zastup a zapaly mocovych ciest prioritne patria k vseobecnemu, nie ku gynekologovi aj ked aj oni riesia zapaly mocovych ciest

dennkka
autor
19. aug 2026
@tanika

@dennkka nemas pred menzesom alebo po menzese . Aj tak najpresnejsie je ranný moc stredný prúd umyta a smer do labaku + aj kultivacia a budes vediet ako si na tom ci su to močaky.

@tanika nemám pred menzesom ani po, ráno ešte raz otestujem

dennkka
autor
19. aug 2026

pred týždňom som ukončila liečbu od gynekologa, zápal maternice, neviem, či zle určil diagnozu alebo sa to prenieslo na močák

dennkka
autor
19. aug 2026
@anonym_598d98

Tvoja lekarka ma zastup a zapaly mocovych ciest prioritne patria k vseobecnemu, nie ku gynekologovi aj ked aj oni riesia zapaly mocovych ciest

@anonym_598d98 má. len neviem, koľko tam budem trčať

anonym_8db871
19. aug 2026

Podla priznakov podla mna moze to vyt este mozno doznievajuci zapal maternice, pri zapale mocovych ciest zvycajne su problemy s mocenim. Ja by aom zasla na gyn a ked ta posle k vseobecnemu vtedy k zastupu.

anonym_a5d305
19. aug 2026
@dennkka

@anonym_598d98 má. len neviem, koľko tam budem trčať

@dennkka Môžeš ísť aj k zastupujúcemu lekárovi. Prípadne zájdi aj k obvodnému lekárovi nech ťa pošle aj k urológovi.

dennkka
autor
20. aug 2026

Dnes ráno som zas testovala, a nebolo tam nič, nechápem. Tak som sa rozhodla ešte počkať, ako sa to vyvinie.

anonym_8db871
20. aug 2026
@dennkka

Dnes ráno som zas testovala, a nebolo tam nič, nechápem. Tak som sa rozhodla ešte počkať, ako sa to vyvinie.

@dennkka mne raz na preventivke v moci vysli vyssie bielkoviny, na opakovanom vysetreni po par dnoch uplne v poriadku. Nikdy predtym ani potom som problemy s mocovymi cestami nemala. Takze moze sa stat, ze jeden test ukaze nieco zle a pokial nemas problemy s mocenim tak ten prvy bol podla mna falosne pozitivny.