icon

Je tlak 134 na 78 v pohode?

lauriema
19. nov 2020

Dievcata tlak 134 na 78 v pohode nie? Ale som v strese a pulz 49?tojr normalne?som z toho vystrasena ....

lauriema
autor
19. nov 2020

@marlent ano presne

halabolka
19. nov 2020

@lauriema no len aby sme tu o par dni zase necitali to iste.. presne to si tvrdila aj minuly vikend, ze ich zacnes brat. Oklamala si mozog na 5 dni ze ich nepotrebujes a zase si tam kde si aj bola.

lauriema
autor
19. nov 2020

@halabolka joj do kelu ked ja viem ze mas pravdu a predsa si robim po svojom musim ich zacat brat

marlent
19. nov 2020

@lauriema a ako dlho to trva? A z coho mas dtrach?? Je ti zakazdym nieco ine alebo stale to iste nieco ta napr.boli?

terka224
19. nov 2020

@lauriema dopadlo to tak, ze som od neho doslovne utiekla. Okrem týchto problémov s hlavou, to bol aj tyran hlavne psychicky ale uz sa sklonovalo aj k fyzickému.

Naozaj vyhľadaj pomoc, lebo vidím, že máš krásnu dcerku a ta potrebuje šťastnú a zdravú mamu. Ona si z teba berie príklad a opakuje to, co ty robíš.

veronikaszabova
19. nov 2020

@terka224 ved ona u lekara bola a dostala antidepresiva, ktore ale neberie.

terka224
19. nov 2020

@veronikaszabova tak to ja neviem, ja nemám čas sledovať všetky diskusie😄 chcela som len poradiť 😄

lauriema
autor
19. nov 2020

@marlent zacalo to v tehotenstve,zacala som si namyslat ze som tucna a dostanem vysoky tlak,nakoniec som ho dostala ...potom dlhsie nic zacal ma boliet zaludok...asi zo stresu vzdy sa tak vystresujem ze dostanem vysoky tlak pitom si vezmem oxazepam a klesne...

lauriema
autor
19. nov 2020

@terka224 dakujem ti za reakciu

veronikaszabova
19. nov 2020

@terka224 aj tu v diskusii to je pisane. Ona vzdy napise, ze ich zacne brat, no nezacne. A potom zasa rovnaka diskusia - tlak a neberie AD. Staaaale to iste dokola.

marlent
19. nov 2020

@lauriema ja som mala presne to iste co ty..
Sustavne sa kontrolovala teplotu tlak pocitala som si nadychy a vydychy uprostred noci som si ratala tepy sledovala ci mi nemodraju prsty ci mi nezabolia pluca ked rychlo prudko vydychnem bla bla blaaaa..
Jasne ze ked sa sledujes tak ti zrazu ostane blbo...a to potom ide...
Normalne som sla za obvodakom...
Ten mi povedal ze si mysli ze je to psychika ale ze urobime testy...
Vzal krv poslal na rtg pluc alebo chrbta neviem uz bolo cca 8rok dozadu..
Jasne ze vaetky vysledky v poriadku..
Tak psychiatricka...ta mi dala lieky zrala som ich odorucila mi aj klinicku psychologicku aj tam som chodila...
Po x rokoch som vysadila lieky...a som ok...
Citam ze si dostala lieky a neberes...bez nich to nedas musela by si sa velmi zapret a podla diskusii tu na mk nezapres...
Proste ich ber polepsi sa ti a naozaj vlastma skusenost vies aky je to doslova oslobudzujuci pocit ked si uvedomis ze kokos uz tyzden som nemala uzkost uz dva uz 3 mesiace...
Nespekuluj s liekmi od psychosa sama viac so uskodis...
Co ti predpisal?

mondolina
19. nov 2020

@lauriema
Koľko si už dávaš každý deň oxazepam?

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema a ty dojcis a beries oxazepam??

lauriema
autor
19. nov 2020

@marlent predpisal mi paretin 20mga oxazepam

lauriema
autor
19. nov 2020

@mondolina nie kazdy den...do tyzdna 2x moxno 3x

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova ano beriem, nie kazdy den

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema a pribalovy letak si citala?

mondolina
19. nov 2020

@lauriema
To je dosť, a ešte keď dojčíš. Ten oxazepam ti bol predpísaný z dôvodu kým ti nezačnú účinkovať AD!! Max. 2-3 týždne.
Pre nič iné.

marlent
19. nov 2020

@lauriema ale pxazepam mas brat len ked je zle...nie pravidelne na to mas paretin
.
Beries aapon ten??

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova nie,co tam je?idem citat

lauriema
autor
19. nov 2020

@mondolina do kelu vidis aka dom hlupa?

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ako fakt? Supnes si barsjaky liek a neprecitas si pribalovy? Hlavne, ked kojis...

lauriema
autor
19. nov 2020

@marlent nie neberiem do kelu dom riadna krava

mondolina
19. nov 2020

@marlent
Neberie.

veronikaszabova
19. nov 2020

@marlent neberie, ani brat nebude

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova alr,prestan ty ma mas podporit aby som ich brala a nie byt na mna zla....

veronikaszabova
19. nov 2020

@lauriema preco by som ta ja mala podporit, aby si brala antidepresiva??? 🤦‍♀️ co som tvoja matka?
Si dospela zena, manzelka, matka - snad mas dost rozumu na to,aby si vedela, co je pre teba najlepsie.

mondolina
19. nov 2020

@lauriema
To myslíš vážne?? Tu máš podpory dievča toľko, že si ani nezaslúžiš. Návykové látky hádžes do seba pri každom pichnutí v bruchu, nepočúvaš dr., nepočúvaš rady.

lauriema
autor
19. nov 2020

@veronikaszabova joj nemyslela som to tak nemusis byt hned vybusna ze co dom tvoja matka?Ach ved prave adi preto som nspisala ze pitrebujem podporu nie preto sem pisem aby niekto bol na mna zly

lauriema
autor
19. nov 2020

@mondolina Joj,az ma to mrzi teraz ani neviem co napisat sama zo seba som sklamana