Je tlak 134 na 78 v pohode?
Dievcata tlak 134 na 78 v pohode nie? Ale som v strese a pulz 49?tojr normalne?som z toho vystrasena ....
@lauriema
Pokiaľ vnímaš branie liekov akože ideš proti Bohu, tak to máš ale že uuuuplne celé pomýlené. Pokiaľ naozaj potrebuješ antidepresíva a ty ich neberieš a doma máš tri deti, ktoré potrebujú v pohode mamu a nie osobu, čo každý tlak vypisuje na modrého koňa a bojí sa ... tak ver, že Boh z toho nadšený nie je. Viera v Boha je super, ale treba aj trn rozum k tomu používať. Ale ja tiež nerozumiem celkom, lebo každý deň vypisuješ na koňovi, do každej debaty sa zapájaš, každému radíš, všade píšeš akého máš úžasného manžela deti ... ale pri tvojej aktivite tu rozmýsľam, kedy, do kelu, s tými deťmi si .
@lauriema najlepší liek bude, ak sa odhlásiš z MK a budeš si užívať rodinu😉
@lauriema ak mas nahodou fb, alebo nieco podobne aj to vymaz. To je najvacsi pozierac casu. Preto mam len mk. Lebo tu neni nikto zvedavy kazdy den na moju fotku a moj statusovy vylev. Tu pridam fotky obden 😂😂😂😂 samozrejme si robim srandu... a teraz vazne dala si si AD? Ak nie pome a vazne sa odfot ako pise
@amelia000. Vacsiu podporu uz od nas dostat asi ani nemozes
@rebekamarcusko no nedozvieme sa, ci ich uz konecne zacala brat
@veronikaszabova podla mna asi nie.alebo si konexne zobrala mase rady k srdcu
@rebekamarcusko nezacala.. vytratila sa potichu a o par dni pribudne dalsi prispevok o tom istom
@halabolka tak ja sa k nej uz potom ani nemienim vyjadrovat. Lebo skoda casu
@amelia000
@petruska19
@rebekamarcusko
@veronikaszabova
@halabolka No dievcata,neodpisala som Vam lebo som mala perny den,rano som zaspala do roboty....🙈A tabletku som si nedala,nestihla som...ale zajtra ,ak Boh da sa Vam odfotim aku zacinam liecbu...
@rebekamarcusko Žiadne rady si nevezme..je tu prilepená od rána do noci, každý deň...
@mandarinka555 preco si tala ostra na mna?predstav si ze tu niesom od rana do vecera prilepena...mam aj svoj zivot nemusis o mne niekomu druhemu tak protivne pisat a predstav si ze mi to pomaha ked ma dievcata sprdnu aspin vidim ze liecbu ozaj potrebujem
Kebyže sa nachádza takáto osoba v mojom okolí ako je @lauriema (moja kamarátka sestra, mama, známa, príbuzná...) a je takyto hystericky hypochonder, ktorý odmieta brat psychiatricku liečbu, asi by som ju preplieskala, nech sa spamätá a keby nepomohlo, zavolám sociálku, že si vedome ohrozuje dieťa narkotikami- oxazepam + dojčenie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Ježišu kriste
@lauriema ja čítam, čo sa tu píše,. takže mám prehlad...to že tu stále hovoríš že ju potrebuješ Ti nepomože...........a nikto z nás Ti tie lieky nepríde dať. Zbytočne sa tu ľutuješ. Ak ich potrebuješ a vieš, že ich potrebuješ, tak ich proste užívaj. A nehladaj výhovorky, prečo sa to nestíha.10 sekund na lieky nájdeš kedykolvek........kto chce hladá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod......

@mondolina ok,vdaka za radu asi by som to fakt mala takto zacat praktizovat,pretoze takto sa nikdy nevyliecim