icon

Je to črevná viróza alebo iná infekcia?

stelly652
Dnes o 13:42

Ahojte ľudia stala sa taka vec,že už od piatku ne je mi najlepšie ako pred tým už 4 deň mam problémy s trávením ráno,do obeda mi je dobre ako náhle sa na obedujem tak ani ne hodina tak začínam mať bolesti brucha čo som vôbec také dačo nemal čo to môže byť? je teraz obdobie Vírusov?? či to je nejaká infekcia....Mali ste to tiež za posledne týždne??..ako to pretrváva??.....čo vám pomohlo??....

motylik2559
Dnes o 13:51

@stelly652 Nemusi byt, v horkach niektorych ludi zvykne napr prehanat. Niektorí aj zvracaju. A velmi zalezi aj od toho co v tomto horku jes. Takze nemusi byt. Keby si mal crevnu virozu, tak to z teba ide cely den z vrchu aj zo spodu. Alebo aj keby len zo spodu, ale dobre by si sa necitil pocas dna vobec. Skor to bude stravou, aj tu treba prisposobit horucavam, telo, organizmus inak reaguje...

stelly652
autor
Dnes o 13:57
@motylik2559

@stelly652 Nemusi byt, v horkach niektorych ludi zvykne napr prehanat. Niektorí aj zvracaju. A velmi zalezi aj od toho co v tomto horku jes. Takze nemusi byt. Keby si mal crevnu virozu, tak to z teba ide cely den z vrchu aj zo spodu. Alebo aj keby len zo spodu, ale dobre by si sa necitil pocas dna vobec. Skor to bude stravou, aj tu treba prisposobit horucavam, telo, organizmus inak reaguje...

@motylik2559 ja som už mal skôr také podozrenie,že to asi aj horúčavy vplývajú na tráviaci trakt len som si nebol istý od neska začínam jesť len diétne

lukbe
Dnes o 14:00
@stelly652

@motylik2559 ja som už mal skôr také podozrenie,že to asi aj horúčavy vplývajú na tráviaci trakt len som si nebol istý od neska začínam jesť len diétne

@stelly652 veď si to už riešil. Ty máš jest diétne stále.

stelly652
autor
Dnes o 14:01
@lukbe

@stelly652 veď si to už riešil. Ty máš jest diétne stále.

@lukbe ale to bolo dačo ine teraz mam bolesti po jedle vtedy som nemal

anonym_dfd360
Dnes o 14:04
@stelly652

@lukbe ale to bolo dačo ine teraz mam bolesti po jedle vtedy som nemal

@stelly652 furt ta daco v bruchu trapi a nie si schopny drzat aspon pol roka dietu aby sa mohlo dat do poriadku. A nie, viroza to nie je, to by si vracal a hnackoval. To, ze ta naduva po jedle je len to, ze jes piate cez deviate a brucho sa po tych rokoch nezdraveho stravovania zacalo burit.

motylik2559
Dnes o 14:06
@stelly652

@stelly652 Ano, jedz lahsie jedla v tychto horkach. A dodrziavaj pitny rezim, aspon 3l, ale nie sladene napoje a ani alko, treba voda, bylinne caje a najlepsie neochutene mineralky. Inak Fatra je aj dobra na zaludok.

stelly652
autor
Dnes o 14:06
@anonym_dfd360

@stelly652 furt ta daco v bruchu trapi a nie si schopny drzat aspon pol roka dietu aby sa mohlo dat do poriadku. A nie, viroza to nie je, to by si vracal a hnackoval. To, ze ta naduva po jedle je len to, ze jes piate cez deviate a brucho sa po tych rokoch nezdraveho stravovania zacalo burit.

@anonym_dfd360 ale mne ide oto že po jedle mi nič nebolo a teraz ako náhle sa naobedujem tak mam bolesti tak dakde musi biť príčina bud zle stravovanie abo že je teraz také neznesiteľne horúco

stelly652
autor
Dnes o 14:07
@motylik2559

@stelly652 Ano, jedz lahsie jedla v tychto horkach. A dodrziavaj pitny rezim, aspon 3l, ale nie sladene napoje a ani alko, treba voda, bylinne caje a najlepsie neochutene mineralky. Inak Fatra je aj dobra na zaludok.

@motylik2559 a ovocie môžem či ne

motylik2559
Dnes o 14:07
@stelly652

@motylik2559 a ovocie môžem či ne

@stelly652 ano napr. melon a nektarinky su uplne super...

stelly652
autor
Dnes o 14:09
@motylik2559

@stelly652 ano napr. melon a nektarinky su uplne super...

@motylik2559 teraz mamka mi volala a povedala,že mam si spraviť kurtošku čaj a dostatok vody piť a nejesť žiadne pomaranče citrusové ovocia

anonym_dfd360
Dnes o 14:21
@stelly652

@anonym_dfd360 ale mne ide oto že po jedle mi nič nebolo a teraz ako náhle sa naobedujem tak mam bolesti tak dakde musi biť príčina bud zle stravovanie abo že je teraz také neznesiteľne horúco

@stelly652 vsak mas dlhodobo pretazenu traviacu sustavu z nezdravej stravy. Po tych rokoch sa cudujes, ze to uz zaludok a creva nezvladaju? Zacni sa stravovat ako clovek, vydrz aspon pol roka a prejde to.

stelly652
autor
Dnes o 14:28
@anonym_dfd360

@stelly652 vsak mas dlhodobo pretazenu traviacu sustavu z nezdravej stravy. Po tych rokoch sa cudujes, ze to uz zaludok a creva nezvladaju? Zacni sa stravovat ako clovek, vydrz aspon pol roka a prejde to.

@anonym_dfd360 no tak dúfam,už človek nevie čo si ma dať aby nemal ťažkosti asi budem len čistú vodu piť a nič viac keď mam takéto problémy 😒

viestta
Dnes o 14:30
@stelly652

@anonym_dfd360 no tak dúfam,už človek nevie čo si ma dať aby nemal ťažkosti asi budem len čistú vodu piť a nič viac keď mam takéto problémy 😒

@stelly652 nie, cista voda nie. Jest zdravo, bez mastnych jedal, vela zeleniny, maso varene alebo dusene, ovocie, mliecne vyrobky, cestoviny

stelly652
autor
Dnes o 14:35
@viestta

@stelly652 nie, cista voda nie. Jest zdravo, bez mastnych jedal, vela zeleniny, maso varene alebo dusene, ovocie, mliecne vyrobky, cestoviny

@viestta a kávu liečivu ráno môžem si dať či radšej ne GANO Gafe sa vola tato kava

viestta
Dnes o 14:46
@stelly652

@viestta a kávu liečivu ráno môžem si dať či radšej ne GANO Gafe sa vola tato kava

@stelly652 neviem, take cuda ani nepoznam

guudy
Dnes o 14:52
@stelly652

@stelly652 nic ako lieciva kava neexistuje, uz ti to napisali v minulej diskusii🙄

viestta
Dnes o 14:55
@guudy

@stelly652 nic ako lieciva kava neexistuje, uz ti to napisali v minulej diskusii🙄

@guudy ani sa necudujem, ze sa mu brucho buri, ked sa stope takym sprostostami. A len on vie, co vsetko je schopny napchat do hlavy