Je to ekzém alebo reakcia na sterilizáciu?
Ahojte dost teraz ruky macam oplachujem, sterilizujem pri babanku a von moc nechodim cize z mrazu to podla mna nebude.
Natieram to hydratacnymi vselicim moc to stipe 😒
Najlepsie to vidno na ukazovaku na druhej fotke.
Alebo skusit Bi-oil?
Je nejaky vazny dovod aby si casto dezinfikovala ruky? Nestaci len umyvat neagresivnym mydlom?
Kremy vyberaj bez emulgatorov, tie zvycajne stipu. Indulona atopiredu by ti mohla ulavit
@viestta nedezinfikujem, ono moderatorky to tu popisu ako im pride...
sterilizujem flasky babatku, cize casto horuca vodaz potom nieco studenou a tak, nic ine nove ani inak nepouzivam, neviem co taka reakcia 😒
Kup si kuchynske klieste a vyberaj flase s nim, nebudes ruky v horucej vode macat
https://www.alza.sk/fackelmann-servirovacie-kli...
@lusyc skusam be-oil ale je pravda, ze ked to namocim a utriem ruky potom najviac to stipe 😒
V zimnych mesiacoch byva takato sucha koza. Premastuj. V zime su suchsie aj sliznice-oci, nos.
ja som toto mala na zaciatku kovidu od dezinfekcie. Za mna jedine na hrubo indulona modra. Nic ine mi nepomohlo. A prestat si rajbat ruky. Pouzi rukavice ked tak.
A co sa tyka hydratacie = nie, treba ti vyzivne, premastujuce mastne nieco na to, nie hydratacne.. ta indulona bola ideal :DDD neviem ci ma nieco takyto efekt este.
Syn mal az krvave ruky, velmi ho to svrbelo a stipalo. Kozna lekarka povedala, ze z chladu. Ja som bola za to, ze to ma z mydla v skolke. Prestal v skolke pouzivat mydlo a zazracne to zmizlo. Uz su to 3 roky.
Zmen mydlo a vyvaruj sa vysokym zmenam teploty vody.
Ja mam tiez aleegiu na chlad a vietor na rukach, pomahaju rukavice a kremovat donekonecna. Vecer davam na ruky vyzivny balzam urceny na pery. Mydlo na ruky nemozem vobec.

ja som to mala z dezinfekčného mydla, pomohol mi na to krem eucerin na ekzem