icon

Je to opäť svrab alebo niečo iné?

patrik84
20. apr 2024

Ahojte..
Pred rokom som bol s priateľkou na chate a začalo nás všetko svrbiet a mali sme vyrážky, kožná nam potvrdila, že sa jedna o svrab, dostali sme mastičky a robili sme opatrenia a pomohlo. No na lakti sa mi asi dva, tri mesiace robia vyrážky a je ich už viacej a začalo ma svrbiet večer a hlavne pod paplonom telo, na platoch sa mi tvoria také svrbive pupaciky.. je možné, že som to znova dostal alebo si domýšľam? Prípadne čo to môže byť, ďakujem..

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
patrik84
autor
•
20. apr 2024

@taynee ako sa lieči a z čoho to je?

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
ivana3111
•
21. apr 2024

@patrik84 Toto je svrab. Určite návšteva kožnej znova.

himedzi
•
21. apr 2024

Áno, mate zas svrab,zrejme ste ho zle preliecili. Mali sme to tiež z hotela a trápili sa s tým vyše roka a pol

taktotedanie
•
21. apr 2024

Ano vratilo sa to, niekedy jedna kura s mastami nestaci

patrik84
autor
•
21. apr 2024

@himedzi tak to potom má aj moja rodina a aj priateľka, pretože som sa s nimi normálne stretával...

patrik84
autor
•
21. apr 2024

@taktotedanie chápem, hrôza... A to všetko kvôli jednej chate.

taktotedanie
•
21. apr 2024

@patrik84 hold stava sa treba si vyberat lepsie ibytovanie

patrik84
autor
•
21. apr 2024

@taktotedanie tak ono to bola kamosova chata, on si dal na svoju plachtu a pohoda, ja som si svoju zabudol a bum, vybavené...

natalia2024
•
23. nov 2024

@patrik84 prosím vás môžte povedať ako sa to prejavilo alebo ako to na začiatku vyzera dcérka má tiež čudné vyrážky svrab som este nikdy nevidela nemam s tým skúsenost neviem čo to je pošlem aj FT prosím som zúfalá už veľmi sa bojim