icon

Je to podráždený žalúdok alebo niečo vážne?

17. júl 2026

Ahojte, celkom ma to desí hlavne keď sa blíži víkend a k obvodnému doktorovi môžem ísť až v pondelok preto píšem sem.
Začalo to minulý týždeň kedy myslím že v štvrtok alebo tak nejak koncom týždňa som dostala takú kŕčovito bolesť niekde v oblasti podbruška po čase to prešlo ale trvalo to tak hodinku dve. Potom vphode a v sobotu som dostala hnačku a tiež bolesti v podbrusku. Od nedele do stredy som mala zasa problémy s vyprazdnenim tak som si dala v stredu okolo obeda lieky na vyprázdnenie a zabralo a už bolo lepšie. Snažila som sa potom jesť také jedla čo nie sú ťažké a nepodtazdia mi ešte viac žalúdok. Potom v štvrtok som mala hnačku ráno ale to pravdepodobne z toho lieku. Potom zasa bolo dobre dala som si ryžu a suché pečivo som pojedala. Snažila som sa aj piť viac vody. Potom ale večer zasa taký torsku nepríjemný pocit nič hrozne ale tiež v tej oblasti podbruška. Dnes ráno tiež tak mierne a potom som normálne išla na wcko všetko vphode ale počas dňa len tak občas prišla znovu tá bolesť v podbrušku taká akoby sa potrebujem vyprázdniť. Potom to zasa prešlo a teraz večer znova. Občas je bolesť silnejšia občas slabšia občas vôbec. A vzdy proste fakt pocit prirovnala by som to že keď chcem ísť na veľkú alebo uvoľniť plyn ale ani jedno z toho nejde. Pardon že som sa tu rozpísala ale desí ma to tak chcem vedieť že či to môže byť niečo vážne alebo len podráždený žalúdok?

anonym_e134f0
17. júl 2026

daj si Espumisan alebo uvar feniklovy caj (rasca) a pocvic si (lezis na chrbte a pokrcene kolena pritahujes k bruchu)

anonym_d152ca
17. júl 2026

@anonym_autor mozno stav po crevnej viroze, mozno ti nieco nesadlo. Creva sa potrebuju dostat do poriadku. Nasad si hylak a drz dietu

anonym_df3b09
17. júl 2026

viroza, probiotika?

xsuzannex
17. júl 2026

Pochybujem ze zaludok ked mas bolesti v podbrusku.. moze to byt kludne aj podrazdeny slepak, ak to trva uz dlhsie, sla by som k dr .

anonym_c1cadf
17. júl 2026
@anonym_e134f0

daj si Espumisan alebo uvar feniklovy caj (rasca) a pocvic si (lezis na chrbte a pokrcene kolena pritahujes k bruchu)

@anonym_e134f0 fenikel a rasca sú dve úplne rozdielne rastliny

autor
17. júl 2026
@xsuzannex

Pochybujem ze zaludok ked mas bolesti v podbrusku.. moze to byt kludne aj podrazdeny slepak, ak to trva uz dlhsie, sla by som k dr .

@xsuzannex to býva ale zvyčajne bolesť len na pravej strane či? V pondelok pôjdem ak budem mať stále problémy

anonym_e54c00
17. júl 2026
@anonym_autor

@xsuzannex to býva ale zvyčajne bolesť len na pravej strane či? V pondelok pôjdem ak budem mať stále problémy

@anonym_autor nemusi byt len vpravo...moze byt kdekolvek v bruchu

xsuzannex
18. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja ked som mala zapal slepaku tak ma bolelo cele podbrusko vratane zaludka, bolo mi na zvracanie ale dost caste mozu byt aj hnacky.. ked som si dala liek na bolest, preslo to ale na dotyk ma bolelo vpravo dole ako je slepak ulozeny..

autor
18. júl 2026
@xsuzannex

@anonym_autor ja ked som mala zapal slepaku tak ma bolelo cele podbrusko vratane zaludka, bolo mi na zvracanie ale dost caste mozu byt aj hnacky.. ked som si dala liek na bolest, preslo to ale na dotyk ma bolelo vpravo dole ako je slepak ulozeny..

@xsuzannex mňa na dotyk nič nebolí práveže ani na vracanie mi nie je tak dúfam že to nie je to