icon

Je to pozitívny test?

3. okt 2022

Je pozitívny?

Je to pozitívny test?
simik22
3. okt 2022

Myslím že áno

autor
3. okt 2022

.

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
saska85
3. okt 2022

Pozit

hyta
3. okt 2022

Ja mám doma test, kde píšu, že 1 čiarka negatívny, 2 čiarky pozitívny.

mima1
3. okt 2022

No taka jemna tam je. Bol v limite? Mas dake priznaky?

hilda08
3. okt 2022

Ano, mali sme rovnake…a dva dni uz ovela silnejšie

cucoryedka
3. okt 2022

Ano pozitivny, v lekarni mi nasa magistra vravela, ze staci aj slaba ciarka. Skore uzdravenie! 😊

nina004
3. okt 2022

Je pozitívny. Píšu ,že je jedno aká je intenzita,keď sa objaví čiarka ,tak je pozit. Aj máš nejaké príznaky?

autor
3. okt 2022

Mám veľmi dusivý kašeľ a silné hlieny. Bolest hlavy akoby ma prešiel tank. Tlak na hrudníku. Ja som bola chorá pred týždňom, asi len obyčajná chrípka, vyležala som 3 dní a bolo dobre, testy boli negat a odrazu toto, som prekvapená.

nina004
3. okt 2022

Mala som podobné príznaky akurát ešte teplota a test tiež takto slabučký. Po dvoch dňoch mi už bolo celkom dobre ,len nos sa držal dosť dlho. Brala by som to ako poz.test ešte ,keď máš takéto priznaky

iwka_77
3. okt 2022

Myslím, že slabunká čiarka tam je. Tak možno to nebola len obyčajná chrípka, možno už vtedy si mala kovid, len sa to neukázalo hneď na tom teste.

autor
3. okt 2022

Pripadám si už ako čistý blázon, každá choroba sa na mňa lepí. Minulý týždeň som takisto marodovala, síce len 3 dni, aj vtedy to vyzeralo na covid ale testy boli negatívne a potom mi bolo zázračne lepšie. A zrazu pozitívny?

ankare
3. okt 2022

Pozitívne. Skoré uzdravenie!

sunshine_18
3. okt 2022

Ano

stellarstar
3. okt 2022

Je pozitívny, o pár hodín bude druhá čiarka silnejšia

jallka11
3. okt 2022

Jednoznacne pozitivny. Prajem skore uzdravenie, drz sa.

autor
3. okt 2022

Ďakujem vám všetkým

sense
3. okt 2022

Ja som v piatok večer mala takýto a v sobotu bol PCR pozitívny. Mala som silné bolesti hlavy a tabletky mezaberali

autor
3. okt 2022

@sense Aj ja rozmýšľam ešte nad pcr, chcem to mať isté. Môže sa stať že pcr vyjde negat?

saska85
3. okt 2022

Moze, ked urobia ster zle . Inak by nemalo. Antigen ukazuje prebiehajucu chorobu a PCR moze zachytit aj niekolko mesiacov po chorobe mrtvy virus aj ked vam uz nic nie je . Ja som mala PCR negativny napr. a bola som chora , nevedela dom dychat . Az protilatky z krvi mi ukazali prekonany covid. To bolo este na zaciatku Covidu a zle mi urobili vyter.

majamat
3. okt 2022

su 2 moznosti, bud ti akosi test neukazuje kovid pozitivitu poriadne, lebo po tyzdni priznakov by ti uz mohol ukazat aj silnejsiu ciaru. a mnohi to tak maju, ale vacsinou neukaze na zaciatku no po par dnoch uz ano. a teda kovid je jak horska draha, mozes mat priznaky, potom mozu zoslabnut, potom s opat objavia. pripadne sa moze pridruzit bakterialna infekcia.

druha moznost je, ze kovid nemas. Ag testy mozu reagovat na nukleokasidy aj inych virusov.

je to dost nejasne. ak mas test skus este zopakovat o par dni.

autor
3. okt 2022

@majamat ďakujem, mne moja dr. povedala, že covid testy reagujú iba na covid a nie na žiaden iný vírus či bakteriálnu infekciu.

autor
3. okt 2022

Prosím, poraďte mi niečo dobré a overené na imunitu, odkedy pracujem pri deťoch na ZŠ , všetko sa na mňa lepí každý sopeľ, každá viróza. Nemôžem si dovoliť byť každý mesiac chorá. Nechcem nakaziť ani deti ale ostávať doma pre každú bolesť hrdla tiež nemôžem. Som z toho už zúfalá.

saska85
3. okt 2022

Ja som tiez ucitelka a uz som mala covid 5x . Naposledy 3 mesiace po sebe vkuse na PNke , covid. Mala som uz aj 2x polrocnu imunologicku kúru od inunologicky Imunor, Luivac. Nepomohlo.. potom som si nasadila Colostrum od Barny’s (vraj je velmi dobre na imunitu) , Ccko 2x500, Devit direct 10 000 ale otehotnela som, tak som prestala s colostrom . Teraz som na PN , lebo isto by som bola chora v skole stale.

sense
3. okt 2022

Neviem ale napr moja dcéra mala domáci AG pozitívny a PCR negatívny pred par mesiacmi

martul
3. okt 2022

Môj syn mal antigen taký pozitívny, že to aj slepý uvidel. Na pcr absolútne nič.

autor
3. okt 2022

@saska85 aj ja som bola teraz 3 mesiace po sebe stále chorá. PN len krátkodobo - 5 dní alebo 3 dní doma, aby som vyležala najväčšie teploty.. išla som do práce aj keď mi nebolo ešte úplne dobre, len aby som nemusela dlho marodovať... všetko sa na mňa lepí naozaj už neviem čo mi pomôže. Beriem imunoglukan, C,D, Zinok, Probiotiká, Železo... Mám pocit, že nič mi nezaberá, naozaj sa na mňa nalepí každá viróza od detí .. je mi to už trápne, cítim sa ako malé dieťa, ktoré je každú chvíľu choré.... Volať každý mesiac riaditeľke so slovami som chorá, mám teploty, necítim sa dobre, neprídem..... Neexistuje mesiac v roku, kedy by som nemala nejaký zdravotný problém 😔😔