Je trápne, keď s 18-ročnou pôjde mama k zubárke?
Je podla vas trapne ak mam 18 rokov a moja mama pojde somnou k zubarke?
Neviem ci trápne, ale divne áno. Jedine, ze by nešlo len o dieru v zube co treba zaplombovat.
ak tam s tebou ide vyslovene proti tvojej vôli, trápne to je. ak ide preto, lebo ty chceš a tešíš sa z toho, že ti bude oporou, tak to trápne nie je.
Určite to nie je trápne ak chceš aby tam bola s tebou tak nech ide ved aj ja keď som bola na mri bol so mnou manžel a to mám 31 a dve deti mala som ho ako psychickú podporu
Ja som bola so svojim mužom na zubnej pohotovosti.. necítil sa trápne...🤪
To skôr ja keďže som im volala nech nás pockaju, že už sme na ceste, došli sme vypísal dotazník a zahlásil, že jeho to už neboli môžme ísť domov 😅🤦♀️🤦♀️
@kvietok2891 vsak by nestála pri mne pri zákroku len by ma pockala na chodbe to je celé
Stále môže ostať čakať ťa aj v čakárni. Veď po návšteve zubára môžete mať aj ďalší spoločný program.
So mnou išla mama do pôrodnice, a keby ma sestrička nezastavila, zobrala by som ju so sebou aj na izbu ... a to som mala 36 rokov ... nie, nie je to trápne, pokiaľ Ti jej prítomnosť tam pomôže, je to OK.
Že Ťa počkajú v čakárni určite nie je trápne. Myslím, že to nikto riešiť nebude a najskôr si povedia, že ťa jednoducho priviezli, pretože máte spoločnú cestu niekam po ošetrení. Dokonca ak by to malo byť preto, že sa bojíš zubára (kopec dospelých ľudí sa bojí), normálny empatický zubár nebude mať nič proti, ak s tebou jeden z rodičov pôjde aj do ambulancie.
To su take malichernosti, jasne ze je to v pohode. Nikto sa nad tym nepozastavuje a kto ano tak je divny. Ved su v zivote rozne situacie, napr lekar mimo okres a nemas vodicky tak ta zobere otec a ide s tebou aj ku ordinacii. A.podobne rozne ine situacie, zivot je plny kadejakych situacii ze to netreba vobec riesit. Ked idem ku lekarovi vobec neriesim ci niekto na niekoho caka 😁
Ani nie. Niekomu u zubára príde aj zle. Alebo mama potrebuje pečiatku do práce? Nevidím na tom nič trápne...
podla mna to nie je trapne. Ja u svojho zubara, bezne vidim manzelske pary, ktore sa sprevadzaju. Takze bud uplne v phode.
@annm81 pretoze minule keď som u nej bola,tak mi povedala,že čo neprídem sama,že ma musí mama odprevádzať….pritom ma len čakala v čakárni a zaplatila to bolo všetko. Neriešila by som to a netrapilo by ma to pokial by nemala taku poznamku 😕
Je to úplne okej, u môjho zubára som už viac krát videla manželské páry tak 50+ ako aj dnu spolu išli
Ahoj, tak ja neviem mala som cca ako ty a mama bola somnou az vnutri ked mi robili zub, mala som prvu zubarku (ako decko) hroznu ... ziadna anesteza, panika zo zubarky den predtym, ani som nejedla co ma zaludok bolel. Potom som presla k druhej ako cca 17rocna a ta pochopila , ze sa bojim a vobec jej nevadilo, ze bude vnutri mama. U zubarky som doteraz nikdy nebola sama...sice uz od prvej nastevy nebol nikto vnutri somnou ale v cakarni bol vzdy bud moj rodic alebo partner a teraz moj muz. A myslite si co potrebujete 😉😂
Nepoviem keby zubarke vadilo, ze ju niekto pozoruje pri praci. Ale nerozumiem co ju do toho, ze ta mama pocka v cakarni. Bezne si ludia beru doprovod k lekarovi a to z roznych dovodov. Napriklad aby sa clovek nenudil. Ty nie trapna, naopak zubarka je divna. A mozno chcela byt len vtipna s nevyslo to.
Pochopila by som jedine ak by mala plnu cakaren a tvoja mama ako doprovod zaberala jej pacientom miesto na sedenie🤔
Zubárka môžno len chcela byť "vtipná". Alebo si myslí že môžeš prísť aj sama a mama môže čas využiť inak. V podstate to je jedno. Nemá zmysel do detailu rozpitvavat čo si myslia druhí. Dôležité je čo vyhovuje mame a tebe.
v pohode, vôbec nik to nebude riešiť. Urobte tak, ako Vám vyhovuje. Doktorke by som povedala, že som radšej, keď tam je a že som rada, že so mnou prišla. Nech ju aj roztrhne... Divná poznámka.
Nie je to vôbec čudné. Doktorku je do toho velke gulove. Neviem, co by robila pri mne...
Vzdy som mala paniku zo zubarov. Ked som mala 20, nasli mi prvykrat malicky kaz. Zacala som robit sceny, ze mi nic robit nebudu. A to bol v ordinacii moj brat aj s mamou. :D
Nie, nie je to trápne a aj keby si prišla s celou rodinou, zubárke to môže byť srdečne jedno. Ona za svoju prácu dostala zaplatené a riešiť čo majú robiť členovia tvojej rodiny nie je v jej náplni práce.
Jooooj, no niektori ludia asi len potrebuju rypat a maju asi dojem ze ich nazor je relevantny a niekoho zaujima. Ja som tiez mala tak protivnu zubarku... Tahala mi nervy zo zubu, vypytala som si injekciu a ma odpalkovala ze nech neprehanam a ked sa mi nepaci, tak si mam hladat inu zubarku. Prva aj posledna navsteva.
Zubarka ti ma kukat do zubov a nie kukat von ako babka z okna koho si si priniesla alebo nepriniesla. Zober si aj pol kralovstva, ak ti to vyhovuje.

A dôvod? Pre mňa by to trápne bolo, ale ak ju potrebuješ ako podporu tak si urob ako to citis