@anonym_b5c6c2 ja sa teraz rozvadzam a deti budú S manželom tak stoho som psychycky na dne,nevedela by som sa o nich postarat @anonym_b5c6c2
@824775 mas to velmi tazke. Tes sa, ze o deti bude postarane a ty budes mat dostatok energie na travenie kvalitneho a plnohodnotneho casu s detmi, ked budes s nimi. Vsetko je ako ma byt. A neskor, ked sa das dokopy, stabilizujes a "skamaratis" so svojou chorobou, budes travit s detmi viac a viac casu. Velmi zalezi na tom, kde mas loziska. Mozu okrem motorickych problemov vyvolavat aj nekontrolovatelny a nevhodny smiech, plac, infatilnost, hnev. A to vtedy, ked si unavena, ked tvoj mozog je "prepracovany". Nesuvisi to s inteligenciou, ani povahou. Jednoducho sa zablokuje prechod informacii, mozog pociti unavu a prejde do "obranneho", "oddychoveho", "jednoducheho" rezimu s neziaducim vysledkom. Pre deti nechces byt uplakana unavena, az nahnevana mamka. Spolocny cas si chcete spolu uzit v stasti, nie v napati. Preto si zadel energiu, priprav pekny program, ked sa mate stretnut. Ubija to, ze nemozes s nimi byvat, viem ♥️ Uzkost, strach a depresia je spojena s SM. Bud vysledok neistoty a nezmierenia sa, alebo ako nasledok poskodenia v mozgu. Verim ti, ze si zo vsetkeho znicena. Jasom navstevovala psychologa, kde som rozpravala a rozpravala, ona si vsetko zapisovala a zapisovala. Ku koncu uz sme museli robit relaxacne cvicenia. Mne viac pomahalo vyrozpravanie sa. Tusim, co prezivas. Co poznam z minulosti, viac manzelstiev stroskotalo, nez vydrzalo. V sucasnosti neviem. Ale v sucasnosti su pristupne rozne liecby, niektore dokazu maximalne spomalit priebeh. Pohyb je to najmenej, ak si sebestacna. Chran si psychiku, je to psychosomaticke ochorenie. Ver svojmu neurologovi, vsetko mu povedz, on vie co robi, navrhne navstevu aj inych odbornikov. Je to psychosomaticke ochorenie. Cize aj trapenie moze vplyvat nafyzicky stav. Ja som toho dokazom 🙂. Velmi s tebou citim, viacere sme presli podobnym obdobim.
@anonym_b5c6c2 ja sa teraz rozvadzam a deti budú S manželom tak stoho som psychycky na dne,nevedela by som sa o nich postarat
@anonym_b5c6c2
@824775 mas to velmi tazke. Tes sa, ze o deti bude postarane a ty budes mat dostatok energie na travenie kvalitneho a plnohodnotneho casu s detmi, ked budes s nimi. Vsetko je ako ma byt. A neskor, ked sa das dokopy, stabilizujes a "skamaratis" so svojou chorobou, budes travit s detmi viac a viac casu.
Velmi zalezi na tom, kde mas loziska. Mozu okrem motorickych problemov vyvolavat aj nekontrolovatelny a nevhodny smiech, plac, infatilnost, hnev. A to vtedy, ked si unavena, ked tvoj mozog je "prepracovany". Nesuvisi to s inteligenciou, ani povahou. Jednoducho sa zablokuje prechod informacii, mozog pociti unavu a prejde do "obranneho", "oddychoveho", "jednoducheho" rezimu s neziaducim vysledkom. Pre deti nechces byt uplakana unavena, az nahnevana mamka. Spolocny cas si chcete spolu uzit v stasti, nie v napati. Preto si zadel energiu, priprav pekny program, ked sa mate stretnut. Ubija to, ze nemozes s nimi byvat, viem ♥️
Uzkost, strach a depresia je spojena s SM. Bud vysledok neistoty a nezmierenia sa, alebo ako nasledok poskodenia v mozgu.
Verim ti, ze si zo vsetkeho znicena. Jasom navstevovala psychologa, kde som rozpravala a rozpravala, ona si vsetko zapisovala a zapisovala. Ku koncu uz sme museli robit relaxacne cvicenia. Mne viac pomahalo vyrozpravanie sa.
Tusim, co prezivas. Co poznam z minulosti, viac manzelstiev stroskotalo, nez vydrzalo. V sucasnosti neviem. Ale v sucasnosti su pristupne rozne liecby, niektore dokazu maximalne spomalit priebeh. Pohyb je to najmenej, ak si sebestacna. Chran si psychiku, je to psychosomaticke ochorenie. Ver svojmu neurologovi, vsetko mu povedz, on vie co robi, navrhne navstevu aj inych odbornikov. Je to psychosomaticke ochorenie. Cize aj trapenie moze vplyvat nafyzicky stav. Ja som toho dokazom 🙂.
Velmi s tebou citim, viacere sme presli podobnym obdobim.