Kašeľ po darovaní krvi: Nahlásiť na HTO?
Ahojte. Bola som v pondelok darovať krv, predtym som piatok trochu pokašliavala..ale prešlo to a sobotu som dala extrémny beh v teple. Aj pili po mne kamoši a nič nechytili…stava sa mi to bežne tak ja že z klimy. Keďže kašlem pomerne často..
V pondelok som teda darovala krv a od večera dom začala pokašlievať.. sem tam hlieny citim ale väčšinou suchy dusivy. Niekedy aj hodinu nič potom viac keď rozpravam a kričím. Myslela som si že je to od klimy tak som neriešila normalne som bola cvičiť aj všetko nemam ani sople ani teplotu. Nahlasovať to na odberné miesto či nie? Je možné že je to len z klimatizácie ? Citim sa úplne ok a zhoršuje sa to v chlade
Nechapem
@anonym_a42b1d čomu? Písalo ze treba respiračné ochorenia po darovaní krvi nahlasovať
@anonym_a42b1d čomu? Písalo ze treba respiračné ochorenia po darovaní krvi nahlasovať
@anonym_autor nie nepanikar🙂
@anonym_autor nie nepanikar🙂
@anonym_cdb299 naozaj? Nemôže sa nieco stat príjemcovi? Povedali mi ze krvny obraz mam velmi dobry v pondelok
nahlás to, pre istotu. Nikdy nevieš v akom stave je príjemca a či by mu niečo nehrozilo. Dokonca to sami žiadajú.
nahlás to, pre istotu. Nikdy nevieš v akom stave je príjemca a či by mu niečo nehrozilo. Dokonca to sami žiadajú.
@anonym_e40991 pred 5 rokmi som bola na tom podobne ale to zúril covid tak som nahlasila a ma normalne prestrašili že okamžite karantena a zdrbanie som dostala 😂 že to musia vyhodiť.. tak sa bojim
krv sa rozobera na preparaty viac menej hned takze mas erytrocity, plazma, trombocity ktore sa zmiesavaju s viacerych konzerv. Cize ak musia jednu vyhodit a uz je spracovana tak vyhodia cely den
krv sa rozobera na preparaty viac menej hned takze mas erytrocity, plazma, trombocity ktore sa zmiesavaju s viacerych konzerv. Cize ak musia jednu vyhodit a uz je spracovana tak vyhodia cely den
@martinmmartin ach tak čo mam robit? Ako len sem tam kašlem ale nič ani raz som nos nevyfukala ani sa necitim zle normalne viem fungovať 🙃 možno z klimy? Keď sa to zhorsuje v chlade
@anonym_autor píšeš, že kašleš dosť často to si skôr mala riešiť u lekárov.Mas obarene hrdlo z tepla, klímy, nápoja.Respiracne ochorenia typu zápal pľúc, priedušiek, mykoplazmy sa hlásia a nerobí sa odber

Nechapem