icon

Kde na Slovensku podstúpiť rýchlo MRI vyšetrenie?

steffi22
Dnes o 04:37

Ahojte dievčatá, neviete mi prosím povedať, či sa dá v Považskej urobiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou ako samoplatcovi? Potrebujeme totiž súrne MRI vyšetrenie a pri hradení poisťovňou sú dlhé termíny. Prípadne mi neviete poradiť, kde na Slovensku by sme sa dostali urýchlene na MRI? Ďakujem

anonym_af69cf
Dnes o 05:08

Neda sa tam zavolat a opytat sa?

anonym_6343d5
Dnes o 05:36

@steffi22 neviem ci to pomoze, ale moja skusenost je, ze MR, ale aj ine vysetrenia, na ktore sa dlho caka, vedia velmi rychlo urobit ked je pacient hospitalizovany v nemocnici.

maca1984
Dnes o 06:09

14.9 sa muž bol objednať a termín mu dali na 26.9, Trnava ( samoplatca). Ale to ti asi nepomôže ak ozaj akútne.

romi9
Dnes o 06:30

Zvolen Agel, 50€. Termin som dostala na druhy den. Cestovala som na otocku z BA 😀

anonym_e3ac62
Dnes o 07:11

Aj v Piestanoch je MRI: https://mrpiestany.sk/

steffi22
autor
Dnes o 07:36
@anonym_af69cf

Neda sa tam zavolat a opytat sa?

@anonym_af69cf To chcem skúsiť

steffi22
autor
Dnes o 07:39
@anonym_e3ac62

Aj v Piestanoch je MRI: https://mrpiestany.sk/

@maca1984
@romi9
@anonym_e3ac62 Dievčatá ďakujem vám veľmi pekne, skúsim to tam vybaviť. Dodali ste mi troška nádej

anonym_a918e4
Dnes o 07:44

Ak je to akutne zoberu bez cakania v nemocnici a dokonca to preplati aj poistovna ale pacient nerozhoduje o akutnosti ale lekar.

steffi22
autor
Dnes o 07:50
@maca1984

14.9 sa muž bol objednať a termín mu dali na 26.9, Trnava ( samoplatca). Ale to ti asi nepomôže ak ozaj akútne.

@maca1984 Ešte prosím ťa jedna otázočka, kde presne v Trnave bol na MR? Ak nezoženieme skorší termín aj to je lepšie ako až o dva mesiace, ktorý mu pôvodne dali. Ďakujem

maca1984
Dnes o 08:11
@steffi22

@maca1984 Ešte prosím ťa jedna otázočka, kde presne v Trnave bol na MR? Ak nezoženieme skorší termín aj to je lepšie ako až o dva mesiace, ktorý mu pôvodne dali. Ďakujem

@steffi22 poliklinika, Starohájska ul.

steffi22
autor
Dnes o 08:19
@maca1984

@steffi22 poliklinika, Starohájska ul.

@maca1984 Ďakujem pekne

anonym_633b96
Dnes o 08:21

obvolaj si AGEL za príplatok robia aj vikendy do vecera. bola som pred tyzdnom a termin som dostala do 10 dni (bratislava antolska)

maca1984
Dnes o 08:22
@steffi22

@maca1984 Ďakujem pekne

@steffi22 rado sa stalo. Držím palce

anonym_2c4eb2
Dnes o 08:32

Mri čoho hlavne? Ak ide o končatiny tak Piešťany môžu byť do týždňa dávajú termín. Ak ide do hlavy, do PN nechoď, tam na to nie je stroj. Odporúčam Trenčín, tam mi dali termín na druhý deň lebo im niekto vypadol. V Trnave sú tiež dve mri, tá na starohajskej, robia od skorého rána, tam som mala termín tiež do týždňa. To druhé v Trnave (nie nemocnica) tiež neodporúčali mi na mozog. Ideálne je keď chodia potom na kontrolné ale na rovnaké miesto.

anonym_c34ac6
Dnes o 08:33
@maca1984

@maca1984 prosím ťa mri čoho mu dali tak rýchlo termín? vďaka

steffi22
autor
Dnes o 08:34
@anonym_c34ac6

@anonym_c34ac6 malá panva a rektum

steffi22
autor
Dnes o 08:36
@anonym_2c4eb2

Mri čoho hlavne? Ak ide o končatiny tak Piešťany môžu byť do týždňa dávajú termín. Ak ide do hlavy, do PN nechoď, tam na to nie je stroj. Odporúčam Trenčín, tam mi dali termín na druhý deň lebo im niekto vypadol. V Trnave sú tiež dve mri, tá na starohajskej, robia od skorého rána, tam som mala termín tiež do týždňa. To druhé v Trnave (nie nemocnica) tiež neodporúčali mi na mozog. Ideálne je keď chodia potom na kontrolné ale na rovnaké miesto.

@anonym_2c4eb2 malej panvy a rektum, to je to komplikovanejšie, respektíve to nerobia všade

anonym_2c4eb2
Dnes o 08:39
@steffi22

@anonym_2c4eb2 malej panvy a rektum, to je to komplikovanejšie, respektíve to nerobia všade

@steffi22 toto ti v PN nespravia. Skús ten Trenčín..boli veľmi milé, a mne povedali, že sa ozvú keď niekto vypadne a hneď druhý deň ráno volali že či tam viem o 2h byť.

maca1984
Dnes o 08:45
@anonym_c34ac6

@anonym_c34ac6 rameno

steffi22
autor
Dnes o 08:48
@anonym_2c4eb2

@steffi22 toto ti v PN nespravia. Skús ten Trenčín..boli veľmi milé, a mne povedali, že sa ozvú keď niekto vypadne a hneď druhý deň ráno volali že či tam viem o 2h byť.

@anonym_2c4eb2 Ďakujem, skúsim.

steffi22
autor
Dnes o 08:49

@steffi22 Baby ste veľmi zlaté, veľmi si cením vašu pomoc, ďakujem vám krásne❤

spoony
Dnes o 09:04
@steffi22

@steffi22 Baby ste veľmi zlaté, veľmi si cením vašu pomoc, ďakujem vám krásne❤

@steffi22 skús Spinn Ružomberok. Cez poisťovňu je termín do mesiaca, ako samoplatcov sme termín dostali do týždňa. Robia aj cez víkend a cez týždeň do večera.