Kde na Slovensku podstúpiť rýchlo MRI vyšetrenie?
Ahojte dievčatá, neviete mi prosím povedať, či sa dá v Považskej urobiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou ako samoplatcovi? Potrebujeme totiž súrne MRI vyšetrenie a pri hradení poisťovňou sú dlhé termíny. Prípadne mi neviete poradiť, kde na Slovensku by sme sa dostali urýchlene na MRI? Ďakujem
@steffi22 neviem ci to pomoze, ale moja skusenost je, ze MR, ale aj ine vysetrenia, na ktore sa dlho caka, vedia velmi rychlo urobit ked je pacient hospitalizovany v nemocnici.
14.9 sa muž bol objednať a termín mu dali na 26.9, Trnava ( samoplatca). Ale to ti asi nepomôže ak ozaj akútne.
Neda sa tam zavolat a opytat sa?
@anonym_af69cf To chcem skúsiť
Ak je to akutne zoberu bez cakania v nemocnici a dokonca to preplati aj poistovna ale pacient nerozhoduje o akutnosti ale lekar.
14.9 sa muž bol objednať a termín mu dali na 26.9, Trnava ( samoplatca). Ale to ti asi nepomôže ak ozaj akútne.
@maca1984 Ešte prosím ťa jedna otázočka, kde presne v Trnave bol na MR? Ak nezoženieme skorší termín aj to je lepšie ako až o dva mesiace, ktorý mu pôvodne dali. Ďakujem
obvolaj si AGEL za príplatok robia aj vikendy do vecera. bola som pred tyzdnom a termin som dostala do 10 dni (bratislava antolska)
Mri čoho hlavne? Ak ide o končatiny tak Piešťany môžu byť do týždňa dávajú termín. Ak ide do hlavy, do PN nechoď, tam na to nie je stroj. Odporúčam Trenčín, tam mi dali termín na druhý deň lebo im niekto vypadol. V Trnave sú tiež dve mri, tá na starohajskej, robia od skorého rána, tam som mala termín tiež do týždňa. To druhé v Trnave (nie nemocnica) tiež neodporúčali mi na mozog. Ideálne je keď chodia potom na kontrolné ale na rovnaké miesto.
@maca1984 prosím ťa mri čoho mu dali tak rýchlo termín? vďaka
Mri čoho hlavne? Ak ide o končatiny tak Piešťany môžu byť do týždňa dávajú termín. Ak ide do hlavy, do PN nechoď, tam na to nie je stroj. Odporúčam Trenčín, tam mi dali termín na druhý deň lebo im niekto vypadol. V Trnave sú tiež dve mri, tá na starohajskej, robia od skorého rána, tam som mala termín tiež do týždňa. To druhé v Trnave (nie nemocnica) tiež neodporúčali mi na mozog. Ideálne je keď chodia potom na kontrolné ale na rovnaké miesto.
@anonym_2c4eb2 malej panvy a rektum, to je to komplikovanejšie, respektíve to nerobia všade
@anonym_2c4eb2 malej panvy a rektum, to je to komplikovanejšie, respektíve to nerobia všade
@steffi22 toto ti v PN nespravia. Skús ten Trenčín..boli veľmi milé, a mne povedali, že sa ozvú keď niekto vypadne a hneď druhý deň ráno volali že či tam viem o 2h byť.

Neda sa tam zavolat a opytat sa?