icon

Kde v Žilinie rýchlo urobia MRI vyšetrenie?

steffi22
Dnes o 04:45

Ahojte dievčatá, neviete mi prosím povedať, či sa dá v Žiline urobiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou ako samoplatcovi? Potrebujeme totiž súrne MRI vyšetrenie a pri hradení poisťovňou sú dlhé termíny. Prípadne mi neviete poradiť, kde na Slovensku by sme sa dostali urýchlene na MRI? Ďakujem

anonym_6faa38
Dnes o 05:19

Nie z vlastnej skúsenosti, ale viacero odporúčaní som čítala na Ružomberok, oni robia aj cez víkendy. Tuším SPINN?

steffi22
autor
Dnes o 05:29

Ďakujem, Spinn som už zisťovala, ale oni nerobia MR malej panvy a rektum. Žiaľ v tomto to máme komplikovanejšie.

anonym_780d2a
Dnes o 05:45

@steffi22 v Spanyolova sa dá ako samoplatca. Ale aj tak to nebude hneď. Najlepšie ísť tam osobne a pani ti za okienkom povie. Možno budeš mať šťastie. Ja som mala, lebo bola situácia, že ma dala skoro ráno, a to mali termíny voľné pre ľudí z hospitalizácií. Ale keďže sú v pondelok ráno veľké vizity, o pol 8 ráno ešte nikto nechodí. Záleží aj o segmentu. Ja som mala platničky. Hádam vybavíš🙏
https://magnetickarezonancia.sk/zilina/#vysetrenia

hytal
Dnes o 06:18

Viem, že v Žilpe . Inak by som skúsila i na Spanyolovej, občas sa im uvoľní termín a zatelefonujú ti. Moja lekárka vravela, že tam majú novšie a lepšie zariadenie.

steffi22
autor
Dnes o 08:00
@anonym_780d2a

@steffi22 v Spanyolova sa dá ako samoplatca. Ale aj tak to nebude hneď. Najlepšie ísť tam osobne a pani ti za okienkom povie. Možno budeš mať šťastie. Ja som mala, lebo bola situácia, že ma dala skoro ráno, a to mali termíny voľné pre ľudí z hospitalizácií. Ale keďže sú v pondelok ráno veľké vizity, o pol 8 ráno ešte nikto nechodí. Záleží aj o segmentu. Ja som mala platničky. Hádam vybavíš🙏
https://magnetickarezonancia.sk/zilina/#vysetrenia

@hytal
@anonym_780d2a Ďakujem pekne dievčatá, skúsim to.

anonym_780d2a
Dnes o 08:02
@hytal

Viem, že v Žilpe . Inak by som skúsila i na Spanyolovej, občas sa im uvoľní termín a zatelefonujú ti. Moja lekárka vravela, že tam majú novšie a lepšie zariadenie.

@hytal v Žilpe nie sú až tak dobré popisy. Dosť sa to tam pomenilo

anonym_669fcf
Dnes o 08:11
@steffi22

@hytal
@anonym_780d2a Ďakujem pekne dievčatá, skúsim to.

@steffi22 a MR vam kto indikoval? lebo mozno by na tuto oblast bolo lepsie CT s kontrastom a tam sa vie dostat rychlo

steffi22
autor
Dnes o 08:18

No práve na CT je objednaný, ale dozvedeli sme sa, že potrebuje aj MR. To kvôli operácii, ktorú ide podstúpiť, kvôli práve zistenej rakovine a z nej plynúcim možným metastázam. Preto potrebujeme čo najskôr zohnať MR vyšetrenie, aby mu doktor mohol naplánovať čo najskôr operáciu.