Kde v Žilinie rýchlo urobia MRI vyšetrenie?
Ahojte dievčatá, neviete mi prosím povedať, či sa dá v Žiline urobiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou ako samoplatcovi? Potrebujeme totiž súrne MRI vyšetrenie a pri hradení poisťovňou sú dlhé termíny. Prípadne mi neviete poradiť, kde na Slovensku by sme sa dostali urýchlene na MRI? Ďakujem
Ďakujem, Spinn som už zisťovala, ale oni nerobia MR malej panvy a rektum. Žiaľ v tomto to máme komplikovanejšie.
@steffi22 v Spanyolova sa dá ako samoplatca. Ale aj tak to nebude hneď. Najlepšie ísť tam osobne a pani ti za okienkom povie. Možno budeš mať šťastie. Ja som mala, lebo bola situácia, že ma dala skoro ráno, a to mali termíny voľné pre ľudí z hospitalizácií. Ale keďže sú v pondelok ráno veľké vizity, o pol 8 ráno ešte nikto nechodí. Záleží aj o segmentu. Ja som mala platničky. Hádam vybavíš🙏
https://magnetickarezonancia.sk/zilina/#vysetrenia
Viem, že v Žilpe . Inak by som skúsila i na Spanyolovej, občas sa im uvoľní termín a zatelefonujú ti. Moja lekárka vravela, že tam majú novšie a lepšie zariadenie.
@steffi22 v Spanyolova sa dá ako samoplatca. Ale aj tak to nebude hneď. Najlepšie ísť tam osobne a pani ti za okienkom povie. Možno budeš mať šťastie. Ja som mala, lebo bola situácia, že ma dala skoro ráno, a to mali termíny voľné pre ľudí z hospitalizácií. Ale keďže sú v pondelok ráno veľké vizity, o pol 8 ráno ešte nikto nechodí. Záleží aj o segmentu. Ja som mala platničky. Hádam vybavíš🙏
https://magnetickarezonancia.sk/zilina/#vysetrenia
@hytal
@anonym_780d2a Ďakujem pekne dievčatá, skúsim to.
Viem, že v Žilpe . Inak by som skúsila i na Spanyolovej, občas sa im uvoľní termín a zatelefonujú ti. Moja lekárka vravela, že tam majú novšie a lepšie zariadenie.
@hytal v Žilpe nie sú až tak dobré popisy. Dosť sa to tam pomenilo
No práve na CT je objednaný, ale dozvedeli sme sa, že potrebuje aj MR. To kvôli operácii, ktorú ide podstúpiť, kvôli práve zistenej rakovine a z nej plynúcim možným metastázam. Preto potrebujeme čo najskôr zohnať MR vyšetrenie, aby mu doktor mohol naplánovať čo najskôr operáciu.

Nie z vlastnej skúsenosti, ale viacero odporúčaní som čítala na Ružomberok, oni robia aj cez víkendy. Tuším SPINN?