icon

Kde sa naučím cviky podľa Ľudmily Mojžišovej v Košiciach?

mona32
14. feb 2012

ahojte kocky, nevie mi dakto poradit, chcem vyskusat cviky podla Ludmily Mojzisovej...v KE a okoli dakde sa to da naucit, alebo dakto sa s tym zaobera?

baronessa
•
14. feb 2012

Skús si ich stiahnúť z ulozto.sk. Ja to mám odtial a cvičím podľa toho 🙂

vierazit198
•
14. feb 2012

ahoj mona32 ja som tiež chcela cvičiť podľa Mojžišovej ale je to u nás v Blave veľmi drahé tak som si kupila DVD je to super všetko ti tam pekne vysvetlia.. http://www.otehotnenie.sk/product/dvd-cvicenie-... ja som si to tam objednala je to zo Starej Ľubovne a doslo mi .. tak držím palce

pempusik
•
14. feb 2012

Ja som to tiez zhanala v KE, nakoniec som zacala chodit na pilates a zistila som, ze su to presne tie iste cviky. cvicievam s fyzioterapeutkou a je to super. kedze som chuducka a casto ma bolieva aj chrbat, nechcela som riskovat, ze nahodou budem cvicit zle a este si viac ublizim 🙂

monikamajova
•
21. feb 2012

najistejšie to máš v kúpeľoch lúčky,tam to precvičujú s tebou stále a ešte ti to dajú aj na domov a vysvetlia ti všetko do detailov. 🙂

kveronika
•
22. sep 2012

Neviem ci neradim neskoro. V starej nemocnici na rastislavovej, konkretne v budove Dom zdravia, robi jedna mila rehabilitacna, Maria Beresova. Je ochotna, pomoze, poradi. Velmi odporucam. nemaju to nikde na webe, co je skoda.

siska3
•
27. jún 2015

Ahojte predam DVD cvicenie podla L. Mojzisovej su tam cviky aj pre muzov pre zlepsenie spermiogramu

monikafyzioterapia
•
20. júl 2015

Ahojte,volám sa Monika som fyzioterapeutka.Bývam v KE a venujem sa cvičeniam podla L.Mojžišovej-ako prvej voľby pri problémoch s otehotnením.Taktiež ponúkam poradenstvo v oblasti fytoterapie a aromaterapie ako jednej z dalšich možností alternatívnej formy liečenia.Pacientkam resp. klientkám sa venujem individuálne,pretože každá z nás je jedinečná,cviky sú veľmi špecifické a preto chcem aby sa čas využil naozaj efektívne.Ak máte pocit,že Vám viem pomôcť,resp.poradiť kontaktujte ma prosím na môj mail monika.srenkelova@gmail.com